Vodafone video pass nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone video pass nedir?
  2. Vodafone Hediye Çarkı video pass paketi nedir?
  3. Sınırsız YouTube paketi paylaşılır mı?
  4. Turkcell sınırsız YouTube paketi var mı?
  5. Gamer video paketi ne işe yarar?
  6. Vodafone oyun pass paketi nedir?

Vodafone video pass nedir?

Vodafone Video Pass Paketi Youtube , izlesene uygulamaları kapsamında tarifenin internet kotasından düşmeden kullanım yapılabilmesini sağlar. Bu uygulamalar dışındaki video içerik sağlayıcılarından yapılan internet kullanımı tarife kotasından düşecektir.

Vodafone Hediye Çarkı video pass paketi nedir?

Hediye Çarkı Video Pass Paketi Nedir Ve Nasıl Kullanılır? Video pass paketi Red20, Redli Yaz Video, Red 35, Redli 20 Plus, Red 40 GB gibi tarifelerde ücretsiz bir şekilde kişilere sunulmaktadır ve bu paketin aylık tüm vergilerinde dahil olduğu ücreti 32 TL şeklinde Vodafone müşterilerine sunulmaktadır.

Sınırsız YouTube paketi paylaşılır mı?

Paket kapsamında sunulan yurt içi kullanım hakkı başka bir hatta transfer edilemez ve paylaşılamaz. Paketi ilgili fatura döneminde 1 kez satın alabilirsiniz. Paket kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır.

Turkcell sınırsız YouTube paketi var mı?

Turkcell faturalı hatlarda geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak için YOUTUBE yazın 2200'a gönderin. Ay boyunca 5GB sadece youtube de geçerli olan internet hakkınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Gamer video paketi ne işe yarar?

'Gamer Paketleri' ile oyun sever gençler, YouTube, PUBG Mobile, Discord gibi içerikleri internetinden yemeden izleyebiliyor. Yurt dışı seyahatlerinden oyun bilgisayarlarına kadar çeşitli hediyeler kazanma şansı yakalayan Gamer Paketi sahibi gençler, ayrıca her ay Zula oyununda hediye altın da kazanabiliyor.

Vodafone oyun pass paketi nedir?

Buna göre, "Vodafone Oyun Pass" paketi kullanıcıları, Zynga'nın en popüler 4 oyun uygulaması olan 101 Okey Plus, Okey Plus, Çanak Okey Plus ve Tavla Plus'ı bir hafta boyunca internetinden yemeden oynayabiliyor. Vodafone, müşterilerine oyun içi satın alımlarında kullanabilecekleri 45 bin çip de hediye ediyor.