Aydınlatıcı Kaş Kalemi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Aydınlatıcı Kaş Kalemi nasıl kullanılır?
  2. Fırçalı kaş kalemi nasıl kullanılır?
  3. Esmerler hangi renk kaş kalemi kullanmalı?
  4. Microblading kaş rengi nasıl açılır?
  5. Aydınlatıcı Kalem nereye sürülür?

Aydınlatıcı Kaş Kalemi nasıl kullanılır?

Ürünü göz pınarlarına, göz kapaklarının ortasına, dudak üstüne ve kaş altına uygularken parmaklarla dağıtabilirsiniz. Küçük alanlarda parmaklarla kullanılması hem daha kolay bir kullanım sağlayacaktır, hem de sonucun doğal olmasına yardımcı olacaktır. Geniş alanlarda ise fırça kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Fırçalı kaş kalemi nasıl kullanılır?

Kaş kalemi nasıl kullanılır? Kaş kalemini uygulamak için kaşlarınızı kaş fırçasıyla önce fırçalayın. Bu işlem ile kaşlarınızda kalan pudra ve fondötenden kurtulmuş olursunuz. Kaşınızın şeklini belirlemek için kalem ile çizgi çizgi işaretler koyun, doldurmak istediğiniz yerlere de aynısını yapın.

Esmerler hangi renk kaş kalemi kullanmalı?

Esmer tenliler Siyah saçların olsa dahi, çok koyu kahverengi kaş kalemi kullanmalısın. Siyah kaş kalemi, kaşlarının doğal görünümüne uymayacaktır.

Microblading kaş rengi nasıl açılır?

İşte karbonat ile kaş açma yöntemleri… Karbonat ve limonu karıştırın ve kaşlarınıza sürün. Özellikle güneşli havalarda sürün ve 50-60 dakika bekleyin ve ardından yıkayın. Macun kıvamına getirdikten sonra kaş fırçası ya da diş fırçası ile kaşlarınıza sürün ve 10 dakika sonra durulayın.

Aydınlatıcı Kalem nereye sürülür?

Ürün Bilgileri
  1. Kolay uygulama sağlayan kalem şeklinde ambalajı ve yumuşak yapısı ile yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz bölgelere ışıltılı ve aydınlık bir görünüm kazandırır.
  2. Her cilde ve makyaja uygun parlak rengi ve pratik ambalajı ile göz pınarlarınıza, kaş kemiğine, burun ve dudak üstüne kolayca uygulanır.
Daha fazla öğe...