Yay burcu erkeği sadık mıdır?

İçindekiler:

  1. Yay burcu erkeği sadık mıdır?
  2. Boğalar çapkın mı?
  3. Boğa burcu kıskanır mı?
  4. Boğa burcu erkeği güvenilir mi?
  5. Yay burcu erkeği nasıl flört eder?

Yay burcu erkeği sadık mıdır?

1. Yakışıklılıkları dillere destan ama bir o kadar da çapkınlar. Bir Yay burcu erkeğinin karizması sizin ilk andan başınızı döndürmeye yeter, ayaktaysanız oturun; oturuyorsanız bayılmış taklidi yapın çünkü sizi gözlerinize kestirmişlerse eninde sonunda istediklerini alıp emellerine ulaşırlar.

Boğalar çapkın mı?

Boğa burcu erkeği şık ve cömerttir, sadık dost, şefkatli bir baba ve mükemmel bir aile reisi olur. Güzele merakı onu zaman zaman gizli bir çapkın da yapabilir. ... Boğa erkeğinin bir kadında aradığı en önemli koşul; güzellik, zevk sahibi olması ve her ortama eşlik eden kültüre sahip olmasıdır.

Boğa burcu kıskanır mı?

Boğa burcu erkeği aşırı kıskanç yapıdadır. İnatçılığı ve gözü doymayan yapıları onların olumsuz yönleri arasındadır. Kimi durumlarda katı olup, kendilerinden başkalarını düşünmezler. Kibirli ve takıntılı olma potansiyelleri vardır.

Boğa burcu erkeği güvenilir mi?

En sadık ve en sağlam dostlukların adamı boğa burcu erkeğidir. Boğa burcu erkeği, kadınına son derece sadık ve güvenilir adamdır.

Yay burcu erkeği nasıl flört eder?

Yay erkeği nasıl flört eder? Yay erkeği size ilgi gösteriyorsa size meşgul hayatında bir yer verecektir. Sizinle olmak için bahaneler yaratacaktır. Çok yaratıcıdır ve bu nedenle ilk buluşmanızda bungee jumping yapmak gibi çılgınca şeyler yaşayabilirsiniz.