Marmara Üniversitesi bahar dönemi online mı?

İçindekiler:

  1. Marmara Üniversitesi bahar dönemi online mı?
  2. Marmara Üni yüz yüze mi?
  3. Marmara Üniversitesi Öğrenci işleri hangi günler açık?
  4. Istanbul Üniversitesi Yüz Yüze mi?

Marmara Üniversitesi bahar dönemi online mı?

Öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin ve öğrencilerimizin sağlığı birinci derecede önceliğimiz olduğu için senatomuzun aldığı karar gereğince üniversitemizde 2020-2021 bahar yarıyılında eğitim-öğretim faaliyetleri hem çevrim içi hem yüz yüze olmak üzere harmanlanmış (hibrit) modelle yürütülecektir.

Marmara Üni yüz yüze mi?

Marmara Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Sevgili Öğrencilerimiz, Üniversitemizde 2021-2022 eğitim-öğretim yılı, tarihinde başlayacaktır. Programlarımızdaki derslerin en fazla %40'ı uzaktan öğretim yoluyla yürütülecektir. Diğer dersler yüz yüze yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Marmara Üniversitesi Öğrenci işleri hangi günler açık?

çalışma saatleri 10:00-12:00 ve 14:00-16:00 saat dilimcikleri arasında olan, her daim hamile bir kişinin bulunduğu, bir işiniz düştüğünde küçücük pencereden bir kafanın "sen ne istiyoğnn ne duruyoğğn orda??" diyen dünya tatlısı insanlar topluluğu.

Istanbul Üniversitesi Yüz Yüze mi?

İstanbul Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı ön lisans, lisans ve lisansüstü programların yürütülmesine ilişkin aşağıdaki kararlar alınmıştır: 1. Tüm öğretim düzeylerinde teorik ve uygulamalı dersler yüz yüze öğretim modeliyle yapılacaktır.