Siyah benler nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Siyah benler nasıl alınır?
  2. Siyah benler nasıl tedavi edilir?
  3. Devlet hastanelerinde ben alınıyor mu?
  4. Ben aldırmak zor mu?
  5. Plastik cerrahi ben alıyor mu?

Siyah benler nasıl alınır?

Benler, karakteristik özelliğine bağlı olarak radyofrekans ablasyonla ya da cerrahi kesi ile çıkarılabilir. Bazı benler lazerle de çıkarılabilir, ancak genellikle bir seanstan daha fazla işlem yapmak gerekebilir. Ben alma işlemi 5 ila 10 dakika arasında sürer ve tek ziyarette yapılabilir.

Siyah benler nasıl tedavi edilir?

Lazerle ben tedavisinde; İyi huylu benler, deriden kabarık ya da deri seviyesinde olan benler, Er Yag lazer ile tek seferde iz bırakmadan tedavi edilebilmektedir. Erbium lazerin özelliği benleri tek seansta tedavi etmesidir. Uygulama sırasında lokal anestezi yapılır, bu sayede hasta ağrı hissetmez.

Devlet hastanelerinde ben alınıyor mu?

Ben aldırma operasyonu, daha çok devlet hastanelerinde yaptırılır. Ben biyopsisi veya lazerle ben aldırma yöntemleri uygulandığı için, uzman doktorun ben tipine göre belirleyeceği yöntemle ücret de belirlenir. Genel bilgilere ulaşmak için dermatologlara veya plastik cerrahi bölümüne ulaşılması gerekir.

Ben aldırmak zor mu?

Yüzdeki benler O yüzden bir an önce alınmasında yarar var. Ben alımı zor bir işlem değildir. Muayenehane ortamında, lokal anestezi ile yapılabilir. 15 dakikalık bir uyuşturma süresi sonrasında büyüklüğüne göre her bir ben için 15-20 dakikada alınır. 1 hafta sonra dikişler alınır.

Plastik cerrahi ben alıyor mu?

Yassı ben, et beni ve hacimsiz olarak görülen benler çeşitli yöntemler ile alınabilir. Fakat en sağlıklı ve iz bırakmayan yöntem ameliyat ile ben alımı yöntemidir. Benler sadece estetik kaygıları gidermek için çıkartılmaz. İleride yaşanabilecek kötü huylu lekelerinde önleminin alınması için benlerin alınması önemlidir.