Kırmızı Kantaron yağı yüze nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Kırmızı Kantaron yağı yüze nasıl uygulanır?
  2. Kırmızı Kantaron yağı yüze sürülür mü?
  3. Kantaron yağı sivilce izlerini geçirir mi?
  4. Cildi hangi yağ Beyazlatir?

Kırmızı Kantaron yağı yüze nasıl uygulanır?

Kantaron yağı cilde direkt olarak sürülerek uygulanır. Bunun için pamuk, makyaj pamuğu ya da yumuşak bir havlu kullanabileceğiniz gibi ellerinizle de sürebilirsiniz. Uygulama sırasında cildiniz temiz olmalıdır. Yağın düzenli kullanımı, daha iyi ve daha çabuk sonuç almanızı sağlar.

Kırmızı Kantaron yağı yüze sürülür mü?

Cilt üzerinde özellikle sivilce ve yara lekeleri kişiler rahatsız eden özelliktedir. Kantaron yağının cilde sürülmesi, cilt üzerinde oluşacak lekeleri ortadan kaldırır. Düzenli olarak kullanılan kırmızı kantaron yağı yüz ve vücutta bulunan sivilce izi, yara, yanık ve kırışıklıkları giderir.

Kantaron yağı sivilce izlerini geçirir mi?

Kantaron yağı, güneş yanıklarının ve ciltte bıraktığı lekelerin yok olmasını sağlıyor. Çeşitli sebeplerle oluşan ciltteki kızarıkları azaltıyor, düzenli kullanıldığında kızarıklıkları tamamen ortadan kaldırıyor. Hem sivilcelerin hem de sivilcelerden kalan lekelerin temizlenmesine yardımcı oluyor.

Cildi hangi yağ Beyazlatir?

Temiz cildinize bir pamuk yardımıyla kantaron yağını uygulayın. Uygulama sırasında cildinizi hafifçe ovun ki yağ her yere güzelce yayılsın. Bu işlemi her akşam yatmadan önce temiz cildinize uygulayın ve durulamadan yatın.