Hamam otu Kılları artırır mı?

İçindekiler:

  1. Hamam otu Kılları artırır mı?
  2. Kontes tüy dökücü toz nasıl kullanılır?
  3. Hamam Otu koltuk altına sürülür mü?
  4. Kontes tozu nedir?
  5. Hamam Otu Yağı ne işe yarar?

Hamam otu Kılları artırır mı?

İstenmeyen tüyleri dökme özelliği bulunan ot hem kolayca kullanılabilmesi hem de ekonomik olması nedeniyle tercih edilir. Hamam otu tozu tıpkı tüy dökücü krem gibi uygulanarak tüylerin dökülmesini sağlarken, hamam otu yağı tüylerin yeniden çıkmasını engellemesi, geciktirmesi ile bilinir.

Kontes tüy dökücü toz nasıl kullanılır?

Kontes Tüy Dökücü Hamam Otu Kullanılışı; Yeteri kadar Kontes Tüy Dökücü Toz Depilatörü küçük bir tabak-kase içinde ılık su ile krem kıvamına getiriniz. Vücudunuzdaki İstenmeyen Tüyleri örtecek şekilde üzerine sürünüz. 5-7 dakika sonra spatula ucu, plastik bıçak ucu veya benzeri bir alet ile kontrol ediniz.

Hamam Otu koltuk altına sürülür mü?

özellikle bikini bölgesi, bacaklar, genital bölge ve koltuk altı için uygun olan bu yağın göz ve yüz bölgesine temas etmemesi konusunda dikkatli olmanız tavsiye ediliyor.

Kontes tozu nedir?

Kontes Tüy Dökücü Toz 200Gr. Tüy dökücü toz epilasyon istenmeyen tüyleri dökmek için üretilmiştir. Bay ve bayanlar tarafından güvenle kullanılan bir üründür. Hoş kokulu parfümü ve uygun kıvamı ile rahatlıkla uygulanır. Aktif formülü ile istenmeyen tüyleri temizler.

Hamam Otu Yağı ne işe yarar?

Hamam otu yağı istenmeyen tüylerden acısız ve hızlı bir şekilde kurtulmayı sağlar. Ağda, jilet ve epilasyon gibi yöntemler sonrasında tüylerin daha sert ve kalın çıkması, cildi tahriş etmesi ve bazen dayanılmaz acılara sebep olması istenmeyen tüylerden kurtulmak için kalıcı bir çözüm oluşturmaz.