1 siniflar ne zaman okula başlayacak 2020?

İçindekiler:

  1. 1 siniflar ne zaman okula başlayacak 2020?
  2. 1 sınıflar uzaktan eğitim var mı?
  3. 1 sınıflar canlı ders yapacak mı?
  4. Birinci sınıflara canlı ders olacak mı?
  5. 1 sınıf Canlı ders kaç saat?

1 siniflar ne zaman okula başlayacak 2020?

21 Eylül'de ilk kez okula başlayacak 1. sınıf öğrencileri uyum haftasında haftada bir gün okula gidecek ve uyum haftasından sonra yüz yüze eğitim iki güne çıkacak.

1 sınıflar uzaktan eğitim var mı?

Söz konusu derslerin yüz yüze işlenemeyen ders saatleriyle ilkokul 1'inci sınıf programındaki diğer dersler ise EBA TV ve EBA portal canlı sınıf uygulamalarıyla uzaktan eğitim sistemleriyle uygulanacak.

1 sınıflar canlı ders yapacak mı?

22 Eylül 2020 Salı itibari ile 1., 4. sınıflar ve Hazırlık sınıfları Pazartesi - Cumartesi günleri dahil her gün 8:30 - 20:20 arası istenilen saatte "Canlı Ders" yapılabilecek. ... Ortaokul ve Lise için canlı dersler yine okul müdürlükleri tarafından belirlene saatlerde oluşturulmaya devam edilecek.

Birinci sınıflara canlı ders olacak mı?

Buna göre canlı dersler ilkokullarda günlük toplam 4 saat, ortaokullarda ise günlük 6 ders saati aşamayacak. Bu yazıyla birlikte ilkokul 1'ler için de canlı ders başlayacağı anlaşıldı. Özel okullarda da canlı derslerde süre belirlenmiş oldu.

1 sınıf Canlı ders kaç saat?

1. SINIFLARDA YÜZ YÜZ VE CANLI DERS SAYISI: 1. sınıflarda İngilizce dersi olmadığı için tüm derslere sınıf öğretmenleri girmektedir. Bu sebeple haftada 24 saat yüz yüze eğitim yapan bir sınıf öğretmeni, 6 saat canlı ders yaprak haftada 30 saat ders vermektedir.