Slimtime Tea nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Slimtime Tea nasıl kullanılır?
  2. Green Slim Tea ne işe yarar?
  3. Real form tea ne işe yarar?
  4. Form çaylarının zararı var mı?
  5. Fable Slim Tea zararlı mı?
  6. Tek1 form tea nasıl kullanılır?
  7. Real Form Tea nasil kullanilir?
  8. Secret Tea nedir?
  9. Trex Tea ne işe yarar?
  10. Bellomix çay ne işe yarar?

Slimtime Tea nasıl kullanılır?

Slimline Tea Karışık Bitki Çayı Ürün İçeriği : 60 gr 30 Poşet Kullanımı : Bir fincan kaynamış suya bir süzen poşet atılarak 3-5 dakika demleyerek içilir. Sabahları aç karına bir defa alınması tavsiye edilir.

Green Slim Tea ne işe yarar?

Slim Tea metabolizmayı hızlandırır ve vücudun doğal detokslanmasını sağlar. ve bu doğal işlemler vücudun incelmesini ve kilo vermesini sağlar. 0 Doğal içerikten oluşur. Su ile yağları parçalayarak ter veya idrar yoluyla vücuttan atılmasına yardımcı olur.

Real form tea ne işe yarar?

✴İştahınızı keser. ✴Sabahları erken ve dinç uyandırır. ✴Rahat tuvalete🚾 çıkmanızı sağlar.

Form çaylarının zararı var mı?

Form çayları önerilen miktarın üzerinde kullanıldığında zararlı etkilere sahip olur: Başta kolon kanseri olmak üzere tansiyon düşüklüğü ve bağırsak tembelliği gibi problemler oluşabilir. Uzun süre aşırı olarak tüketilen form çayı vücuttan aşırı şekilde su atılmasına neden olarak böbreklerde hasar yaratır.

Fable Slim Tea zararlı mı?

Fable tea'nin bilinen herhangi bir yan etkisi zararı bulunmamaktadır. Tüm eczanelerden kolayca temin edebileceğiniz bir üründür.

Tek1 form tea nasıl kullanılır?

Günde bir defa kahvaltıdan yarım saat önce içilir. Bir su bardağı kaynatılmış suya bir tatlı kaşığı(silme) Tek 1 atılarak demlenir.

Real Form Tea nasil kullanilir?

Kullanım Talimatı : Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa içilir. Sabahları aç karnına, kahvaltıdan 30 dakika önce 1 süzen poşeti bir fincanda demleyerek içebilirsiniz. Akşamları aç karnına, yemekten 30 dakika önce 1 süzen poşeti bir fincanda demleyerek tüketmelisiniz.

Secret Tea nedir?

Secret tea, Yemek yemeyi bir türlü bırakamayan, iştahı bayağı açık olan, diyet yapma konusunda başarılı olamayan veya spor yapmak için vakti ve imkânı olmayan, ancak zayıflamak isteyen herkes için bulunmaz bir nimettir. Yağlarınızı yakar,zayıflatır. Kilo vermenize sağlıklı bir şekilde yardım eder.

Trex Tea ne işe yarar?

Sinir, stresi minimuma indirir. Anında TOKLUK hissi verir ve gün içinde porsiyonlarınızın azalmasını sağlar. Yediklerinizi kolayca enerjiye çevirmenize yardımcı olur. Ağız kuruluğu sağlayarak daha fazla su tüketmenize vesile olur.

Bellomix çay ne işe yarar?

Ödem atıcı ağrı kesici adet söktürücü rahim iltahap söktürücü hücre yenileyici cildi güzelllestirici özelliğine sahiptir .