Elfida şarkısını kim besteledi?

İçindekiler:

  1. Elfida şarkısını kim besteledi?
  2. Elfida'yı ilk kim söyledi?
  3. Haluk Levent'in kızı kim?
  4. Elfida nın mezarı nerede?
  5. Haluk Levent kaç yaşında?
  6. Haluk Levent Kimdir?
  7. Haluk Levent ne hastalığı oldu?

Elfida şarkısını kim besteledi?

Elfida Haluk Levent'in en çok dinlenilen şarkılarından birisidir. Haluk Levent bu şarkıyı 9 yaşındaki kanser hastası bir çocuğa yazmıştır.

Elfida'yı ilk kim söyledi?

Haluk Levent'in bu şarkıyı oluşturma hikayesi de çok özel. Kanser hastası 16 çocuğun bakımını üstlenmiş olan Levent, bu çocuklar arasında bulunan 9 yaşındaki Elfida'nın vefatıyla yıkılmıştı. İşte bu şarkıyı küçük Elfida için yazmış. Haluk Levent yazdığı şarkıyı Elfida'ya dinletmeyi çok istemiş.

Haluk Levent'in kızı kim?

Ela Acil Haluk Levent/Kızları

Elfida nın mezarı nerede?

İzmir'in Çiğli ilçesindeki evinde dün yaşamını yitiren Elfida Gündüz, memleketi Elazığ'ın Maden ilçesinde toprağa verildi.

Haluk Levent kaç yaşında?

52 yaşında () Haluk Levent/Yaş

Haluk Levent Kimdir?

Haluk Levent Kimdir ? Haluk Levent Acil ya da bilinen adıyla Haluk Levent ( , Yüreğir, Adana), Türk rock şarkıcısı. ... Dokuz kardeşin sekizincisi olan Haluk Levent, ailesinin Nusayri olduğunu fakat Arap olmadıklarını ifade etmektedir.İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulu'nda okudu.

Haluk Levent ne hastalığı oldu?

HALUK LEVENT KORONAVİRÜSE Mİ YAKALANDI? Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medyadan yaptığı paylaşımda PCR testi sonucunda koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtti. Bundan dolayı bazı konserlerinin erteleneceğini duyurdu.