Blog nedir nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Blog nedir nasıl kullanılır?
  2. WordPress ücretsiz mi?
  3. Haber sitesi açmak para kazandırır mı?
  4. Internet reklamları ne kadar kazandırıyor?

Blog nedir nasıl kullanılır?

Kendi fikri ve düşüncelerini katarak yazılan yazıların tümüdür. Blog yazan kişiler her zaman belirli konularda kendi fikirlerini ve düşüncelerini yansıtarak yazının hazırlanmasını sağlar. İnternet ortamında yer alan bir blog sitesi, halka açık olarak görülen bir gazete gibidir.

WordPress ücretsiz mi?

Peki WordPress.org ücretsiz mi? Evet, yazılımın kendisi tamamiyle ücretsizdir GPL lisansı altında sürülmüştür. WordPress.org kullanarak web siteniz üzerinde tam kontrole sahip olacaksınız.

Haber sitesi açmak para kazandırır mı?

Yüksek ziyaretçi sayısına sahip olan haber siteleri oldukça iyi gelir elde diyor. ... Sadece spora yönelik bir haber sitesi kurup iyi işler yaparsanız ve projeniz için çalışırsanız para kazanmamanız imkânsızdır. Yerel haber sitesi kurmak veya sadece bir alana yönelik haber sitesi açmak para kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Internet reklamları ne kadar kazandırıyor?

Ortalama 500 kişinin web sitenizi ziyaret ettiğiniz düşünürseniz Google AdSense ile günlük 4-5 lira civarında gelir elde edebilir. Ziyaretçi sayınız arttıkça kazancınız da artar. AdSense ile gelirinizi arttırmanın bir yolu da İngilizce site açmaktır.