Okullar Ocak'ta açılacak mı?

İçindekiler:

  1. Okullar Ocak'ta açılacak mı?
  2. 4 Ocak'ta hangi sınıflar okula gidecek?
  3. 4 Ocak'ta sınavlar var mı?
  4. 4 Ocak ders var mı?
  5. 4 Ocak sınav olacak mı?
  6. Liselere ne zaman sınav yapılacak?
  7. Lise Yazılıları ne zaman başlar?

Okullar Ocak'ta açılacak mı?

İlkokul, ortaokul ve liselerde uzaktan eğitim, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin tamamlanacağı 22 Ocak'a kadar devam edecek. 25 Ocak'ta başlayacak ikinci dönem 15 Şubat'ta başlayacak! 25 Ocak'ta başlayacak yarıyıl tatil süresine ikinci dönemdeki bir haftalık ara tatil süresini ekledik.

4 Ocak'ta hangi sınıflar okula gidecek?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yaptığı açıklamada, 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî ve özel, tüm okul öncesi kurumlar, kreşler, ilkokul, ortaokul ve liseler ile özel eğitim okullarında eğitimin uzaktan devam edeceğini belirtti.

4 Ocak'ta sınavlar var mı?

SINAVLAR NASIL YAPILACAK? Tüm yüz yüze sınavlar 4-22 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Telafi öğrencileri de bu tarihler arasında sınava girecek. Cumartesi günleri de sınav yapılabilecek.

4 Ocak ders var mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitimle devam edileceğini bildirdi.

4 Ocak sınav olacak mı?

Genelgeye göre 4 Ocak 2021'e kadar yüz yüze ve uzaktan olmak üzere hiçbir sınav yapılmayacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un imzasıyla illere gönderilen genelgede, 4 Ocak'a kadar yüz yüze veya uzaktan olmak üzere hiçbir sınavın yapılmayacağı bildirildi.

Liselere ne zaman sınav yapılacak?

LİSE SINAVLARI NE ZAMAN? MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB),liselerde hazırlık, 9, 10 ve 11'inci sınıfların yüz yüze sınavlarının 3 Mayıs'tan itibaren yapılacağını duyurdu..

Lise Yazılıları ne zaman başlar?

PAYLAŞ: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), liselerin sınav takvimiyle ilgili yapılan değişikliği duyurdu. 29 Mart-16 Nisan tarihleri arasında planlanan sınavları erteleyip ildeki vaka artışlarını dikkate alarak hazırlık, 9, 10 11. sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin sınavlarını en erken 03 Mayıs 2021günü başlayacak.