Heybeliada plaj fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Heybeliada plaj fiyatları ne kadar?
  2. Adalarda denize girmek serbest mi?
  3. Heybeliada Plaj nasıl gidilir?
  4. Heybeliada Halk Plajına nasıl gidilir?

Heybeliada plaj fiyatları ne kadar?

Plajın giriş ücreti 2020 tarihi itibari ile hafta içi ve cumartesi günleri kişi başına 50-TL'dir. Pazar ve bayram günleri ise giriş ücreti 60 TL'dir. 0-10 yaş grubu çocuklar için ücret alınmamaktadır. Plaja giriş ücretine şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve giyinme kabini dahildir.

Adalarda denize girmek serbest mi?

Plajların bazılarında ise konaklama imkanı bulunuyor. Adalar'da bir gece kalarak hem deniz hem de doğa keyfi sürmek isteyenler için ideal. Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada ve Sedef Adası'nda deniz ve plaj keyfi sürebileceğiniz birbirinden güzel plajlar bulunuyor.

Heybeliada Plaj nasıl gidilir?

Nasıl Gidilir: Heybeliada' ya vardığınızda Hakli Palas yolunu tutup Kablo isimli inişi geçtikten sonra ki giriş sizi Akvaryum Plajına ulaştıracaktır. Plaja ulaşmak için dik bir patika inişi ve dik bir tahta merdiveni geçmeniz gerekecektir. Dilerseniz bu yolu bisiklet ya da faytonla da kat edebilirsiniz.

Heybeliada Halk Plajına nasıl gidilir?

Heybeliada' ya vardığınızda Halk Palas yolunu tutup Kablo isimli inişi geçtikten sonra ki giriş sizi Akvaryum Plajına ulaştıracaktır. Plaja ulaşmak için dik bir patika inişi ve dik bir tahta merdiveni geçmeniz gerekecektir. Dilerseniz bu yolu bisiklet ya da faytonla da kat edebilirsiniz.