Aof'de dersler nasıl işlenir?

İçindekiler:

  1. Aof'de dersler nasıl işlenir?
  2. Aof kalan dersler nasıl öğrenilir?
  3. Aof Akademik durum nereden öğrenilir?
  4. Anadolu Üniversitesi öğrenci şifresi nasıl alınır?
  5. Diploma numarası nerede yazar?
  6. Diploma No nereden öğrenilir?

Aof'de dersler nasıl işlenir?

Dersler kitle iletişim araçları yollarıyla işlenir, TRT Okul kanalında, her gün 12 saat açıköğretim dersleri ile ilgili yayınlar yapılmaktadır. Ayrıca Anadolu üniversitesi bünyesindeki “aof e-ogrenme ” sitesinde ve diğer onlarca forum sitelerinde dersler ve sınavlarla ilgili destek verilmektedir.

Aof kalan dersler nasıl öğrenilir?

Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.

Aof Akademik durum nereden öğrenilir?

AÖF diploma sorgulama 2020 işlemleri direkt olarak AÖF'ün resmi internet adresinden gerçekleştiriliyor. Mezuniyeti hakkında detaylı bilgi almak isteyen AÖF öğrencileri, Öğrenci Bilgi Sistemi'ne giriş yaptıktan sonra durumlarını öğrenebiliyor.

Anadolu Üniversitesi öğrenci şifresi nasıl alınır?

AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.

Diploma numarası nerede yazar?

-Diplomanın sağ üst köşesinde bir barkod bulunuyor. Barkod üzerinde kişiye özel bir numara bulunuyor, sorgulama bu barkod numarası ile yapılıyor.

Diploma No nereden öğrenilir?

Diploma notunuzu E Okul-Öğrenci Girişi ile sisteme girerek öğrenebilirsiniz. e-okul sistemi okulların kapanmasıyla biraz rahatlarken LYS, TEOG ve PYBS sınavı sonrası yine öğrencilerin en çok ziyaret ettiği siteler arasında... e-okul'a öğrencinin T.C. kimlik numarası ve öğrencinin okul numarasını girmeniz gerekmektedir.