LPG ile zayıflama nedir?

İçindekiler:

  1. LPG ile zayıflama nedir?
  2. LPG inceltir mi?
  3. LPG masaj ne işe yarar?
  4. LPG masajı nasıl yapılır?
  5. LPG selülit tedavisi nasıl yapılır?
  6. LPG kimlere uygulanmaz?
  7. LPG vücut nedir?
  8. G5 masajı faydalı mı?
  9. LPG vücut şekillendirme nedir?
  10. Heykeltraş zayıflama işe yarıyor mu?
  11. Heykeltraş seansı nedir?
  12. G5 masajı hangi sıklıkla yapılır?

LPG ile zayıflama nedir?

LPG ve Selülit Tedavisi LPG cihazı selülit tedavisinde bilimsel kanıta dayalı olarak kullanılan bir cihazdır. Bu cihaz, emme ve dönme hareketlerini birlikte kullanarak deri ve deri altı dokulara basınç uygulayarak masaj yapılmasını sağlar. Vakumu sayesinde deriyi kendi içine çekip bırakarak hareketlenme bölgede sağlar.

LPG inceltir mi?

Sağlıklı bir beslenme olmadan LPG tek başına kilo verdiremez fakat vücuttaki ödemin atılmasında, gevşek dokunun sıkılaşmasında, cildin görüntüsü ve kalitesi üzerinde büyük rol oynar. Dolayısıyla vücutta beden incelmesi sağlanır. Diyet, spor ve lpg birlikte uygulandığında daha etkili ve mükemmel sonuç verir.

LPG masaj ne işe yarar?

LPG Endermolojisi aspirasyon (emme) ve dönme aksiyonlarının birlikte kullanılarak deri ve deri altı dokulara negatif basınç uygulanması prensibine dayanan bir masaj metodudur. Dünyanın selülit tedavisinde etkinliği bilimsel araştırmalarla kanıtlanmış FDA belgeli tek endermoloji cihazı LPG'dir.

LPG masajı nasıl yapılır?

Endermoloji tekniği ile dokuya pozitif baskı ile masaj , negatif baskı ile vakumlama prensibine dayanan bir masaj metodudur. Nasıl çalışır ? LPG işlemi esnasında doku çeşitli manevralara tabi tutularak, sıkıştırılıp vakumlanır. Vakum sayesinde dokular arasında hapsedilen sıvı, lenfatik dolaşıma geçebilmektedir.

LPG selülit tedavisi nasıl yapılır?

LPG cihazının uygulama başlığındaki hareketli rulmanlar yardımıyla vücutta çekme ve itme işlemi aynı anda yapılarak kan ve lenf drenaj sağlanır, yağ hücreleri harekete geçerek parçalanır ve idrar yoluyla vücuttan atılır.

LPG kimlere uygulanmaz?

LPG KİMLERE UYGULANMAZ?
  • Fıtık problemi yaşayanlara.
  • Vücudunda protez taşıyanlara.
  • Vaskuler problemi olanlara ( varis, kılcal damar, flebit, tromboflebit)
  • Hamilelikte ve emzirme döneminde olanlara uygulanmaz.

LPG vücut nedir?

Hücreleri yeniden harekete geçiren %100 doğal, müdahalesiz, zorlamayan mekanik cilt uyarım tekniğidir. Bu işlemle deriden kasa kadar tüm cilt altı dokuların yeniden şekillenmesi sağlanır. 3 seanstan sonra %71 artan sıkılık, bel çevresinde 5,2 cm incelme, %67 oranında selülitlerde azalma görülür. ...

G5 masajı faydalı mı?

G5 masajı vücut için son derece etkili ve yararlı bir masaj türüdür. Yağ yakımını sağlaması ve selülit oluşumunu yok etmesi ve hatta yaşlanma oluşumları engellemesiyle son derece önemli bir yere sahiptir.

LPG vücut şekillendirme nedir?

Spor veya diyete rağmen kilo veremeyen, kilolu olmamasına karşın bölgesel yağlanma sorunu yaşayan kişilerin tercih ettiği LPG, dokuların vakum yöntemiyle sıkıştırılması ve hedef bölgedeki kan dolaşımının hızlandırılması yoluyla yağ hücrelerinin küçültülerek cildin sıkılaştırılması prensibine dayanır.

Heykeltraş zayıflama işe yarıyor mu?

Güzellik Uzmanı Çiğdem Akman, heykeltıraş öntemi ile zayıflamanın mümkün olduğunu söyledi. Güzellik Uzmanı Çiğdem Akman, “Tek seans da Heykeltıraş yöntemi ile 7 cm incelmek artık mümkün.

Heykeltraş seansı nedir?

Magic Probe - Heykeltraş Sarkmış doku, çatlaklar ile gevşek ve yumuşak selülit bölgelerinin normalleşmesi için geliştirilmiş ses dalgaları ile yağ yakma makinesidir. Enerji aktarımı Epiderm'den başladığı için hemen altında bulunan asıl ciltte yeni kolajen oluşturarak elastikiyet kazandırır.

G5 masajı hangi sıklıkla yapılır?

Vücudun her bölgesine uygulanabilen G5 masajı, en çok üst bacak, kalça ve popo bölgesinde tercih edilir. Kişiye özel bir tedavi programı belirlenir, ihtiyaca yönelik şekilde 10-15 seans arasında uygulanır. Her seans 20-25 dakika sürmektedir.