Kıbrıs Telefon Hattı Türkiye'de kullanılır mi?

İçindekiler:

  1. Kıbrıs Telefon Hattı Türkiye'de kullanılır mi?
  2. Kıbrıs'ta hangi hat?
  3. Kıbrıs'ı aramak kaç TL?
  4. Askercell Kıbrıs'ta geçerli mi?
  5. Turkcell paketleri Kıbrıs'ta geçerli mi?
  6. Kıbrıs'ta telefon ne zaman kapanır?
  7. Kıbrıs'ta hangi operatörler var?

Kıbrıs Telefon Hattı Türkiye'de kullanılır mi?

Geçici süre tatil veya iş ziyareti ile Kuzey Kıbrıs'a gelenler hernagi bir KKTC GSM hattı alarak kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) süreyle kullanabilirler, tabiki Türkiye'den getirdiğiniz cep telefonunuz, mevcut Türkiye hattınız ile KKTC'de süresiz çalışabilir.

Kıbrıs'ta hangi hat?

Kıbrıs'ta yerel olarak temsilciliği olan iki gsm operatörü vardır. Bunlar Kuzey Kıbrıs Turkcell (KKTCELL) ve Telsim'dir. Bir takım sebeplerden dolayı Vodafone firması, halen Telsim ismini kullanmaktadır.

Kıbrıs'ı aramak kaç TL?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları
Sabit Hat (TL/dk.)Mobil Hat (TL/dk.)
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika*1,582,55
Orta Doğu2,802,80
Diğer3,473,47
K.K.T.C.2,042,04
1 satır daha

Askercell Kıbrıs'ta geçerli mi?

Askercell KKTC'de görev yapan tüm askerlere sunulan bir servistir. Askercell Servisi bireysel faturasız hatlara sunulmaktadır. Hat hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında kullanılamayacaktır. ... 5 mobil, KKTC ve TC'deki tüm GSM hatlarından, 2 sabit ise yurtiçi/yurtdışı tüm sabit hatlardan seçilebilecektir.

Turkcell paketleri Kıbrıs'ta geçerli mi?

Evet. Hattınızı yurt dışında kullanmak için Turkcell.com.tr en altta bulunan "İşlem Merkezi" sayfasına Turkcell şifreniz ile giriş yaparak ulaşabilir, sol tarafta yer alan "Ayarlar" sekmesindeki "Yurt Dışı Ayarlarım" bölümünden "Yurt Dışında Kullanım"ı açık hale getirebilirsiniz.

Kıbrıs'ta telefon ne zaman kapanır?

Cihazınızı kayıt ettirmeden süre kısıtlamasız kullanabilirsiniz. Ancak KKTC'de mobil haberleşme lisanslı bir mobil operatörün hattını kullanmaya başlamışsanız, o hattı kullanacağınız yurt dışından getirilen cihazın kaydının yapılması gerekmektedir. Yoksa 90 günün sonunda cihazınız kullanıma kapatılır.

Kıbrıs'ta hangi operatörler var?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet göstermekte olan gsm operatörleri Turkcell (KKTCELL) ve Vodafone (Telsim) hatlarınızı dolaşıma açtırarak kullanabilirsiniz. Avea hat kullananlar roaminge açık telefonlarını, şebeke ayarlarından Turkcell veya Vodafone'u seçerek kullanabilirler.