Sızdırmazlık raporu ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Sızdırmazlık raporu ücreti ne kadar?
  2. LPG'li araç muayenesinde gaz sızdırmazlık raporu isteniyor mu?
  3. Gaz sızdırmazlık raporunu nereden alabilirim?
  4. LPG ruhsatı kaç yılda bir yapılır?
  5. Lpg ruhsata Işletilmezse ne olur?
  6. Lpg ruhsata işletme ücreti ne kadar?

Sızdırmazlık raporu ücreti ne kadar?

Randevu günü gittiğinizde aracınızın gaz sızdırmazlığı kontrol edilecek ve tarafınıza belge verecektir. 2020 lpg sızdırmazlık raporu ücreti 40-45 Tl civarıdır.

LPG'li araç muayenesinde gaz sızdırmazlık raporu isteniyor mu?

LPG/CNG Gaz Sızdırmazlık Raporu yürürlülükten kaldırılmıştır. Hiçbir durumda Gaz Sızdırmazlık Raporu talep edilmemektedir. LPG/CNG yeni takıldığı zaman Yakıt Sistemi Montaj Belgesi ile yetkili mühendis tarafından çizilen tadilat projesi ve hesapları talep edilecektir.

Gaz sızdırmazlık raporunu nereden alabilirim?

Otogaz montaj ve tadilat işlemlerinden sonra Mmo Makine Mühendisleri odasından ve TSE araç kontrol merkezlerinden alınan sızdırmazlık raporu artık yetkili Otogaz dönüşüm servisleri tarafından verilecek ..Yeni uygulamanın ne zaman başlanacağı ve uygulama ile ilgili tüm detaylar videomuzda..

LPG ruhsatı kaç yılda bir yapılır?

Araçlarda kullanılan LPG tanklarının 10 yıl olan garanti süresi ürünün üretiminden itibaren başlıyor. Araç sahiplerine muayene istasyonlarında sorun yaşamamaları için LPG tankını alırken imalat tarihini öğrenmeleri tavsiye ediliyor.

Lpg ruhsata Işletilmezse ne olur?

LPG Ruhsata İşletilmezse Ceza Alınır Mı? Genellikle, LPG takıldığı günden itibaren 30 gün içinde bu işlemin arabanın ruhsatına işlenmesi gerekmektedir. Aksi halde ceza yazılma ihtimali olabilir. Herhangi bir değişiklik yapmanız için ruhsata LPG tanımlaması şarttır.

Lpg ruhsata işletme ücreti ne kadar?

İşte 2021 yılı itibariyle aracınıza LPG işletirken ödeyeceğiniz tutarlar: Muayene ücreti: 372,88 TL. Egsoz Emisyon Ücreti: 90 TL. Noter Ruhsat İşlem Ücreti: 301 TL.