Avokado balla tüketilir mi?

İçindekiler:

  1. Avokado balla tüketilir mi?
  2. Ballı avokado nasıl yapılır?
  3. Cevizli avokado nasıl yapılır?
  4. Avokado çerez nasıl yapılır?

Avokado balla tüketilir mi?

Avokadolu lezzetler içinde hem sağlık hem de lezzet bakımından eşsiz bir ezme olan avokadolu cevizli ballı ezmenin yapımı oldukça kolay. Hazırlanışı: Avokadoların kabuğunu soyun ve bir kâseye doğrayın. Daha sonra avokadoları taneli olacak şekilde ezin. Ardından bal ekleyerek, karıştırın.

Ballı avokado nasıl yapılır?

Avokado dıştan kararmaya başlayınca ortadan ikiye ayrılır. Çekirdeği çıkardıktan sonra içini kaşıkla çıkarıp çukur bir kaba koyun. Üzerine 2-3 yemek kaşığı bal dökün. Gerekirse arttırabilirsiniz.

Cevizli avokado nasıl yapılır?

Cevizli Avokado Ezmesi Tarifi Yapılışı Avokadoları soyup, çatalla ezelim, cevizleri de fazla ince olmayacak şekilde ezelim, maydanozlari ince ince doğrayalım, sarımsakları da ezip, bütün malzemeleri karıştırın. Tuz ve karabiberi de ekleyelim, güzelce karıştırıp, zeytin yağını üzerine gezdirelim. Afiyet olsun.

Avokado çerez nasıl yapılır?

Belki de ben alıştım bu mübareğe…:) Tarifi kısaca şöyle: Avokadoyu soyun. iyice olgunlaşınca haşlanmış patates gibi soyuluyor. Çatalla ezin. İçine biraz portakal suyu ve biraz bal ekleyip karıştırın. Üzerine ceviz serpin.