Aöf en fazla kaç dersten kalınır?

İçindekiler:

  1. Aöf en fazla kaç dersten kalınır?
  2. Açık Öğretim dersten kalınca ne olur?
  3. Açık Öğretim Üniversitesi kaç yılda biter?
  4. Aöf 2 yıllık nasıl mezun olunur?
  5. Auzef geçtiğimi nasıl anlarım?
  6. AÖF isteğe bağlı dersler ortalamayı etkiler mi?

Aöf en fazla kaç dersten kalınır?

"Başarı Notu" alt sınır değeri, laboratuvar ders uygulamaları ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 30'dur.

Açık Öğretim dersten kalınca ne olur?

Dersten Kalma: Dersten kalmak için o dersin harf notuna bakılır. Eğer FF ise o dersten direk kalmışsınız demektir ve sonraki yıl bu dersi almanız gerekmektedir. Şartlı / Koşullu Geçme: Dersinizin harf notu CD DC yada DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektir.

Açık Öğretim Üniversitesi kaç yılda biter?

Öğretim Süresi Öğrenci kayıt yaptırdığı dönemden başlamak üzere önlisans için dört yıl (sekiz yarıyıl), lisans için yedi yıl (on dört yarıyıl) süreyle öğrencilik hakkından yararlanabilir. Öğrenci kayıt yenilemediği dönemlerde öğrencilik hakkından yararlanamaz ve sınavlara katılamaz.

Aöf 2 yıllık nasıl mezun olunur?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin mezun olabilmeleri için; önlisans programlarında en az 120 AKTS kredilik, lisans bölümlerinde 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, GNO'sı en az 2.00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler ...

Auzef geçtiğimi nasıl anlarım?

Not aktarımı tamamlandıktan sonra almış olduğunuz derslere ait harf notları hesaplanmaktadır. Harf notlarınızı https://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

AÖF isteğe bağlı dersler ortalamayı etkiler mi?

gibi amaçlarla 2019-2020 öğretim yılında isteğe bağlı açılan dersleri isterlerse seçebilecektir.İsteğe bağlı dersi, 2019-2020 öğretim yılında seçip dönem sonunda DD ve üzerinde harf notu alan öğrencilerimizin harf notu ve kredisi, not durum belgesinde gösterilecek ve genel not ortalaması hesabına dahil edilecektir.