Türkcell engelli indirimi yüzde kaç?

İçindekiler:

  1. Türkcell engelli indirimi yüzde kaç?
  2. Türk Telekom'da engelli tarifesi var mı?
  3. Vodafone engelli indirimi var mi?
  4. Engelli telefon sim kartı nasıl alınır?
  5. Engelli indirimi ile telefon alınır mı?
  6. Superonline da engelli indirimi var mı?
  7. Vodafone'da engellilere yüzde kaç indirim var?
  8. 2021 ötv'siz araç limiti ne olur?
  9. Digitürk engelli indirimi ne kadar?

Türkcell engelli indirimi yüzde kaç?

Engellilik oranında @ ve üzeri baz alınacaktır. Bu kapsamdaki müşterilerimize bir adet abonelik için, tüm bireysel faturalı tarife, abonelik paketi ve kampanyalarda, katma değerli hizmetler hariç olmak üzere, KDV matrahı (KDV hariç tutar) üzerinden % oranında indirim uygulanır.

Türk Telekom'da engelli tarifesi var mı?

Türk Telekom, @ ve üzerinde özür durumunu belgeleyebilen müşterilerine sunduğu "Sosyal Tarife" ile şehir içi ve şehirler arası sabit hatlara yönelik 3000 dakika bedava kullanım sağlayan 12,5 TL'lik özel bir paket sunuyor.

Vodafone engelli indirimi var mi?

Vodafone faturalı engelli paketleri sizin için aşağıda sıraladık. Engelli tarifesi RED 20 GB internet, 1000 Dakika konuşma ve 250 SMS aylık 49 TL'ye satın alabilirsiniz. Red 20 tarifesi taahhütsüz fiyatı 63 TL'dir. ... Engelli tarifesi RED 25 GB internet, 1500 Dakika konuşma ve 250 SMS aylık 59 TL'ye satın alabilirsiniz.

Engelli telefon sim kartı nasıl alınır?

Engelli kimlik kartını, Aile ve Sosyal Politikalar İl ve İlçe Müdürlükleri'ne ya da E-Devlet sistemi üzerinden başvuru yapmak suretiyle alabilirsiniz. Bulunduğunuz ildeki Aile ve Sosyal Politikalar İl ve İlçe Müdürlükleri'ne gerekli belgeler ile başvurmanız halinde engelli kartı alabilirsininiz.

Engelli indirimi ile telefon alınır mı?

'Teknolojide Engel Yok' kampanyamızla, engelli müşterilerimize TCL Plex, Huawei ve Samsung akıllı telefonların belli modellerini online mağazamızdan indirimli alma imkanı sağlıyoruz. ... Siparişin onaylanmasının ardından telefon 2-4 işgünü içinde adrese ücretsiz teslim ediliyor.

Superonline da engelli indirimi var mı?

Engel Oranı %40 ve üzeri olan Engelliler, Gazi ve Şehit yakınları olan müşteriler, Engel Tanımayanlar kampanyasından herhangi bir taahhüt vermeden yararlanabilirler. Her engelli müşteri, her gazi ve şehit yakını müşteri üzerinde bir adet aktif indirimli internet aboneliği olabilir.

Vodafone'da engellilere yüzde kaç indirim var?

Vodafone, bu kampanya için kredi kartına gerek olmadan, tarifeye ek 12 ayda ödeme imkânı sunuyor. Vodafone ayrıca, engellilere, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimlerine ve gazilere özel olarak sunduğu Sosyal Destek Kampanyası ile belli tarifelerde %45 indirim sağlıyor.

2021 ötv'siz araç limiti ne olur?

Tebliğe göre 2021 yılında engelliler, 330.800 TL'ye kadar olan araçları ÖTV muafiyeti ile satın alabilir.

Digitürk engelli indirimi ne kadar?

Engelli vatandaşlara, gazilere, şehit eşlerine, vazife malulleri ve eşlerine Digiturk Paketleri %35 İndirimli!