Dr Feridun Kunak Ne doktoru?

İçindekiler:

  1. Dr Feridun Kunak Ne doktoru?
  2. Feridun Kunak nerede çalışıyor?
  3. Feridun Kunak program yapıyor mu?
  4. Feridun Kunak hangi kanalda program yapıyor?
  5. Doktor Feridun Kunak'ın karısı kaç yaşında?

Dr Feridun Kunak Ne doktoru?

Bursa Mustafa Kemalpaşa Hükümet Tabipliği, Van Erciş Devlet Hastanesinde Başhekimlik, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi acil bölüm sorumlusu, Gazi Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü, Belediye hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 1992-2009 Sağlık Bakanlığı Ankara Gazi Devlet Hastanesinde Ortopedi ve ...

Feridun Kunak nerede çalışıyor?

FERİDUN KUNAK MUAYENEHANESİ (Abdülkadir Feridun Kunak) | Ortopedi ve Travmatoloji Doktoru, Ortopedi Doktorları | Çankaya - Sema Apt. Ankara , 0312 434 27 08 Bulurum.com.

Feridun Kunak program yapıyor mu?

Feridun Kunak Show' pratik bilgiler, sağlık reçeteleri ve lezzetli tarifleri canlı yayında ekrana taşıyor. ... Dr. Feridun Kunak sağlıkla ilgili bilgiler verirken, eşi Serap Kunak uygulaması kolay ve sağlık deposu lezzetlerle ekrandaki yerini alıyor.

Feridun Kunak hangi kanalda program yapıyor?

FERİDUN KUNAK SHOW - 15 EYLÜL'DEN İTİBAREN KANAL 7'DE. Sağlıklı bilginin doğru adresi 'Dr. Feridun Kunak Show' pratik bilgiler, sağlık reçeteleri ve lezzetli tarifleri canlı yayında ekrana taşıyor.

Doktor Feridun Kunak'ın karısı kaç yaşında?

Yaşam koçu ve güzellik uzmanı olan Serap Kunak 1970 doğumlu. 48 yaşında olan Serap Kunak aynı zamanda sunuculuk da yapıyor. . Feridun Kunak, 1950 yılında Ankara'da doğmuştur.