Sefa nasıl öldü?

İçindekiler:

  1. Sefa nasıl öldü?
  2. Sefa Reis aslen nereli?
  3. Sefa Reis kimdir?
  4. Sefa Kalya hangi takımlı?
  5. Sefa Reis cenazesine kimler katıldı?

Sefa nasıl öldü?

'Sefa Reis' ve 'Amigo Sefa' lakaplarıyla bilinen GFB liderinin, bedavaya maç biletleri aldığı ve Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun tuvaletlerinin işletmeciliğini yaptığı taraftarlar arasında konuşuluyordu. tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 44 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti.

Sefa Reis aslen nereli?

Sefa Kalya, 1972 yılında Almanya'nın Kassel kentinde dünyaya gelmişti. Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden Sefa Kalya, kalp krizi geçirerek 43 yaşında hayatını kaybetti. Fenerbahçe'nin taraftar gruplarından Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya ("Amigo Sefa" lakaplı), hayatını kaybetti.

Sefa Reis kimdir?

Malatya kökenli 43 yaşındaki Sefa Kalya, İstanbul'da doğup büyümüş ve tribünlere 1985 yılında adım atmıştır. Bekar olarak bilinen Sefa Kalya, bir röportajında hayatında anne babasının ardından bir tek Fenerbahçe'nin olduğunu belirtmiştir. Sefa Kalya'nın bir kabzımanlık şirketine ortak olduğu söylenmektedir.

Sefa Kalya hangi takımlı?

Aziz Yıldırım: GFB lideri Sefa Kalya "Beşiktaş'lıdır" | Olağan Mali Genel Kurul - YouTube.

Sefa Reis cenazesine kimler katıldı?

Birçok takım taraftarı ve ünlü simanın da bulunduğu cenazede adeta izdiham yaşandı, zaman zaman tartışmalar çıktı. Cenazenin ardından Kalya'nın naaşı Yenibosna Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye Fenerbahçeli taraftarların yanı sıra Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve Bursasporlu taraftarla da katıldı.