Greyfurt çayı zayıflatır mı?

İçindekiler:

  1. Greyfurt çayı zayıflatır mı?
  2. Greyfurt Göbek yağlarını eritir mi?
  3. Greyfurt kürü nasıl yapılır?
  4. Zayıflamak için greyfurt nasıl kullanılır?
  5. Greyfurt çayı nasıl yapılır?

Greyfurt çayı zayıflatır mı?

Greyfurt, metabolizmayı hızlandırıcı etkisiyle zayıflamaya yardımcıdır. Amerika'da yapılan bir çalışma greyfurt suyunun kilo vermede etkili olduğunu göstermektedir. Bu çalışmada, greyfurdun insülin hormonunu baskılamak suretiyle kişinin yemek yeme isteğini azalttığı belirtilmektedir.

Greyfurt Göbek yağlarını eritir mi?

Greyfurt yağları yakmaz, gerçek hayatta hiç bir besinin direk yağ yakıcı etkisi yoktur. Greyfurdun kalori değeri, enerjisi oldukça düşük, su oranı da çok yüksektir. Greyfurdun içeriğinde bulunan zengin C vitamini immüm cevabı arttırır, bağışıklık sistemini güçlendirir, demir emilimini kolaylaştırır, kansızlığı önler.

Greyfurt kürü nasıl yapılır?

Greyfurt ve limon sularını derin bir bardağın içine dökün. Greyfurt ve limon suyu üzerine 1 çay kaşığı toz tarçın, 1 çay kaşığı toz zencefil ilave edip, karıştırın. Son olarak yağ yakan metabolizma hızlandıran greyfurt kürüne 1 çay kaşığı bal ekleyip, bal eriyene kadar iyice karıştırın.

Zayıflamak için greyfurt nasıl kullanılır?

Zayıflama için kullandığında her gün 1 adet greyfurt tüketin. Tok karnına ve öğün üzerine greyfurt yerseniz maksimum fayda sağlamış olursunuz. Öğlen veya akşam yemeğinde greyfurdu salatanızın içine doğrayıp tüketebileceğiniz gibi yemekten sonra meyve olarak da tüketebilirsiniz.

Greyfurt çayı nasıl yapılır?

Greyfurtları ortadan ikiye kesip narenciye sıkacağı ile suyunu çıkartın ve sos tenceresine alın. İki yemek kaşığı bal, yenibahar, çubuk tarçın ve yarım su bardağı suyu ekleyip orta ateşte kaynamaya bırakın. Hazırladığınız greyfurt çayını süzerek fincanlara paylaştırın.