Limon kepek yapar mı?

İçindekiler:

  1. Limon kepek yapar mı?
  2. Karbonat kepek için nasıl kullanılır?
  3. Kepek için şampuana ne katılır?
  4. Limon saç beyazlatır mı?
  5. Sade soda limon kepeğe iyi gelir mi?

Limon kepek yapar mı?

Limon suyunun bakterileri ve mikropları öldürücü etkisi vardır. Şampuanlar ile karıştırılarak kullanılabilir. Aynı zamanda saçlarda yağ dengesini korumaya yardımcı olan limon suyu saç sağlığını korurken yağ bezlerinin fazla yağ üretmesini engeller. KEPEK DERDİNE SON!

Karbonat kepek için nasıl kullanılır?

1 yemek kaşığı karbonatı günlük olarak kullandığınız şampuanınızın şişesine ekleyin ve iyice karıştırın. Şampuanınızla her zamanki gibi saçlarınızı yıkayabilirsiniz. Şampuanınıza eklediğiniz karbonat, saç derinizin temizlenmesine ve saçlarınızın güçlenmesine yardımcı olacaktır.

Kepek için şampuana ne katılır?

Dilerseniz şampuanınızın içine yaklaşık 1 yemek kaşığı kadar karbonat ekleyerek, dilerseniz de saçlarınızı yıkayıp duruladıktan sonra 1 tatlı kaşığı kadar karbonatı saç derinize zarif bir şekilde uygulayarak kepeklerden kurtulabilirsiniz.

Limon saç beyazlatır mı?

Limon suyunda bulunan sitrik asit doğal bir ağartıcıdır. Bu sayede, saçların renk pigmentini azaltarak saçları beyazlatır. ... Bu nedenle, saçlarınıza limon suyu uyguladıktan sonra güneşte beklediğiniz süreyi en çok 1 saatle sınırlandırmanızda fayda var.

Sade soda limon kepeğe iyi gelir mi?

Soda kepeklenen saçlar içinde birebir. Saç derisi nemini kaybetmeye başladığında pek çoğumuz kepeklenme sorunu ile karşı karşıya kalıyoruz. Maden suyu saç derisinin nem dengesini korumaya yardımcı olarak kepeklenme ihtimalini ortadan kaldırmada en büyük yardımcımız.