MetLife otomatik katılım sözleşmesi nedir?

İçindekiler:

  1. MetLife otomatik katılım sözleşmesi nedir?
  2. MetLife nasıl iptal edilir?
  3. MetLife neye yarar?
  4. MetLife emeklilik hayat hangi bankaya ait?
  5. MetLife hangi banka ile çalışıyor?

MetLife otomatik katılım sözleşmesi nedir?

Otomatik Katılım, çalışanların işverenleri tarafından otomatik olarak bir Bireysel Emeklilik planına dahil edildiği bir uygulamadır. 'de hayata geçen BES'te Otomatik Katılım Dönemi ile çalışanlar iş hayatı boyunca düzenli tasarrufta bulunarak emekliliklerinde yaşam standartlarını sürdürebilir.

MetLife nasıl iptal edilir?

İptal etmek için IPTAL 11'ye sms göndererek ya da 08 (MET) MetLife İltişim Merkezi'ni arayarak işlemini gerçekleştirebilirisiniz.

MetLife neye yarar?

Hayat sigortaları; - Vefat durumunda ailenizin yaşamsal ihtiyaçlarını veya çocuğunuzun eğitim masraflarını karşılayabilecek toplu bir para imkanı sunar. ... “Gelecek için güvencem var” diyebilmek için MetLife hayat sigortası ürünlerinden ihtiyaçlarınıza en fazla yanıt veren ürüne hemen dahil olabilirsiniz.

MetLife emeklilik hayat hangi bankaya ait?

DenizBank A.Ş.'nin %99,6 oranındaki hisseyi Global Hayat A.Ş.'den 2007 yılında alması ile şirket unvanını değiştirerek Deniz Hayat Sigorta A.Ş. olmuştur. DenizBank A.Ş.'nin %99.86 oranında sahip olduğu hisselerini American Life Sigorta A.Ş.'ye satılmasından sonra MetLife unvanı ile faaliyetlerine devam ediyor.

MetLife hangi banka ile çalışıyor?

MetLife ürün ve hizmetlerini 7 MetLife Acente Ofisi ile 750 DenizBank Şubesi, Odeabank Şubeleri'nden ve Acıbadem Grubu Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. aracılığıyla sunar. Lütfen soru ve talepleriniz için 08 (MET) MetLife İletişim Merkezi'ni arayınız.