Uber sarı taksi ne demek?

İçindekiler:

  1. Uber sarı taksi ne demek?
  2. Uber ne iş yapar?
  3. Uber taksi nasıl oluyor?
  4. Kimler Uber olabilir?
  5. Uber nedir nasıl kullanılır?

Uber sarı taksi ne demek?

Geleneksel taksi hizmetine alternatif olarak ortaya çıkan Uber, erişim engelinin kalkmasıyla artık sarı taksiler ile çalışarak hizmet verecek. Uygulamadan vatandaşlar memnunken, taksi şoförleri ise Uber'in yalnızca sarı taksi olarak hizmet etmesini istiyor.

Uber ne iş yapar?

Uber, mobil cihazlarda kullanılan bir uygulamadır. Uber'i akıllı telefonunuza indirdiğinizde, gitmek istediğiniz noktaya lüks araç, tekne, ve taksileri kolaylıkla çağırabiliyorsunuz. ... Uber'den çağırdığınız araçları uygulama üzerinden nerede olduğunu kontrol edebilirken sürücüyle de irtibat halinde olabiliyorsunuz.

Uber taksi nasıl oluyor?

UBER nedir, nasıl kullanılır? ... Dilerseniz Uber.com sitesinden, dilerseniz de Android veya iPhone uygulamasından üye olabiliyorsunuz. Sonrasında bir araca ihtiyaç duyduğunuzda, uygulama üzerinden alınmak istediğiniz konumu seçiyorsunuz. Konumunuza göre araç talep ettiğinizde, bir sürücü talebinizi üstleniyor.

Kimler Uber olabilir?

21 Yaşından büyük olmak. Ehliyet ile birlikte 3 yıllık bir araç deneyimi olması. Sicil kaydının temiz olması. Güncel bir sağlık raporu.

Uber nedir nasıl kullanılır?

Uber uygulaması nasıl kullanılır?
  1. Hesap oluşturun. Tek ihtiyacınız bir e-posta adresi ve telefon numarası. ...
  2. Varış noktanızı girin. Uygulamayı açıp Nereye? ...
  3. Sürücünüzle buluşun. ...
  4. Yolculuğunuzu kontrol edin. ...
  5. Arkanıza yaslanın ve rahatlayın. ...
  6. Yolculuğunuzu puanlayın.