Güvercinada nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Güvercinada nasıl gidilir?
  2. Kuşadası nereye bağlı?
  3. Güvercinada Kalesi'ne nasıl gidilir?
  4. Güvercin adası neresi?
  5. Yılancı Burnu ücretli mi?
  6. Kuşadası kalesi ücretli mi?
  7. Zeus Mağarası kaç lira?
  8. Zeus Obruğu nerede?

Güvercinada nasıl gidilir?

Güvercin Adası, ada olarak belirtilse de mendirek ile Kuşadası'na bağlantısı vardır. Buraya ulaşım için Aydın merkezden yola çıkarak yaklaşık bir saat içinde ulaşabilirsiniz. Buraya geliş yolu otoban olduğu için ulaşım çok kolay olacaktır. Aydın merkezden, Güvercin Ada'ya ulaşım için kat edilecek yol ise 62 km'dir.

Kuşadası nereye bağlı?

Kuşadası
Aydın'ın Türkiye'deki konumu
ÜlkeTürkiye
İlAydın
Coğrafi bölgeEge Bölgesi
18 satır daha

Güvercinada Kalesi'ne nasıl gidilir?

Kiralık araba seçeneklerinden faydalanarak, Aydın merkezden İzmir-Aydın Otoyolu/O-31/E87 ve İzmir Aydın Yolu/D550 üzerinden 57 dakika içerisinde buraya gelebilirsiniz. Aydın merkez ve Güvercinada arasındaki mesafe ise 61,6 kilometre.

Güvercin adası neresi?

Güvercin Ada'sı Türkiye'nin turistik ilçelerinden biri olan Kuşadası'nda bulunmaktadır. Hem Kuşadası'nın güzelliklerini hem de adayı keşfetmek isteyenlerin yolu mutlaka buraya uğramalıdır. Güvercin Adası Nerede ve Nasıl Gidilir? Güvercin Adası, ada olarak belirtilse de mendirek ile Kuşadası'na bağlantısı vardır.

Yılancı Burnu ücretli mi?

Kadınlar plajı bir halk plajı olduğu için ücretsizdir. Plajda bulunan şezlonglar ise ortalama 10 – 15 TL'dir. Yılancı Burnu Plajı, Güvercinada Kalesi manzarasına sahip bir plajdır. ... Plaja girişte herhangi bir ücret bulunmamaktadır.

Kuşadası kalesi ücretli mi?

Güvercinada Kalesi Giriş Ücreti Güvercinada Kalesi Girişi Ücretsizdir.

Zeus Mağarası kaç lira?

Davutlar Milli Parkı sahası içerisinde yer alan Zeus Mağarası'na Davutlar Milli Parkı içerisinden giriş yapılmaktadır. Zeus Mağarası'na girişler ücretsizdir.

Zeus Obruğu nerede?

Güzelçamlı Mahallesinde bulunmaktadır. Yani Kuşadası ilçesinde Dilek Yarımadasının hemen girişinde yer alır. Zeus Mağarasına Nasıl Gidilir? Zeus Mağarası Dilek Yarımadası Milli parkına varmadan hemen 100 metre geride sol tarafta kalır.