Çatalca'da deniz nerede var?

İçindekiler:

  1. Çatalca'da deniz nerede var?
  2. Çilingoz nerenin denizi?
  3. Çilingöz giriş ücreti ne kadar?
  4. Çilingöz Tabiat Parkı nerede?
  5. Çatalca ne tarafta kalıyor?
  6. Çatalca İstanbul'un ne tarafında?
  7. Çatalca Ormanlı Köyü arası kaç kilometre?
  8. Ormanlı köyünde ne yapılır?
  9. Çilingoz da ne yapılır?

Çatalca'da deniz nerede var?

Çatalca'ya 35 kilometre uzaklıktaki Evcik Plajı, Ormanlı Köyü'ndeki Ormanlı Plajı, Çatalca'ya 65 kilometre uzaklıktaki Çilingoz Plajı ve Yalıköy Plajı denize girebileceğiniz en güzel noktalar arasında.

Çilingoz nerenin denizi?

Çilingoz, İstanbul'un Çatalca ilçesinde Karadeniz kıyısında yer alan bir tabiat parkıdır. İstanbul içindeki gizli cennet olarak da bilinen Çilingoz, plajı, piknik alanları, ormanı ile insanların şehirin kalabalığından, trafiğinden ve stresinden bunaldığı zaman kaçmak isteyeceği bir yerdir.

Çilingöz giriş ücreti ne kadar?

Çilingoz Tabiat Parkı Giriş Ücreti Parka tek kişilik giriş ücreti 20 TL olarak belirlenmiştir. Parka motosiklet veya ATV ile giriş ya da kullanım için ödenecek olan tutar ise 30 TL'dir. Otomobil giriş ücreti 37 TL, Minibüs ücreti ise 90 TL'dir.

Çilingöz Tabiat Parkı nerede?

Çilingoz Tabiat Parkı İstanbul, Çatalca ilçesinde bulunmaktadır. Parka ulaşım için otomobil veya otobüsleri kullanarak erişim sağlamak mümkündür. Çilingoz Tabiat Parkı Nerede? Doğası ve güzelliği ile büyülen bir deniz arayan kişiler için oldukça verimli olan Çilingoz Tabiat Parkı, İstanbul'da yer almaktadır.

Çatalca ne tarafta kalıyor?

İstanbul'un Avrupa yakasında, batı sınırlarındaki ilçesidir. Hem Marmara'ya, hem de Karadeniz'e kıyısı vardır. İlçenin yüzölçümü 1.715 km²'dir.

Çatalca İstanbul'un ne tarafında?

Çatalca, yüzölçümü itibariyle İstanbul ilinin en büyük ilçesidir. İstanbul'un batı sınırında kurulmuş bir kent merkezidir.

Çatalca Ormanlı Köyü arası kaç kilometre?

Çatalca'ya 35 kilometre mesafede bulunan ve Terkos Gölü'nün batı ucunda yer alan Ormanlı Köyü'ne ulaşmak için öncelikle yeni yapılan Saray Yolu'ndan Kestanelik Köyü'ne gitmek gerekiyor.

Ormanlı köyünde ne yapılır?

Ormanlı'nın zengin aktivite seçenekleri Yamaç paraşütü tutkunları, yaz aylarında plaj üzerinde renkli görüntüler oluşturuyor. Ormanlı köyüne yapılabilecek diğer aktiviteler arasında doğa yürüyüşü, kuş gözlemi, bisiklet turu ve olta balıkçılığı yer alıyor.

Çilingoz da ne yapılır?

Çilingoz'da yer alan ormanda trekking için yürüyüş parkurları bulunmaktadır. Bölgedeki ihtiyaçları karşılamak için ise kır lokantası ve büfe hizmet vermektedir. Çatalca Çilingoz, kamp yapmaya uygun bir yerdir.