Maydanozla kaç kilo verilir?

İçindekiler:

  1. Maydanozla kaç kilo verilir?
  2. Maydonoz çayı zayıflatır mı?
  3. Limon maydanoz suyu nasıl yapılır?
  4. Maydanozlu limonlu su ne zaman Icilir?

Maydanozla kaç kilo verilir?

Maydanoz diyeti 5 günde 3 kilo vermek mümkündür. Tabii bu durum kişiden kişiye değişebilir. Maydanoz kürünü uyguladıktan sonra bol bol yiyip içip elbette ki kilo verdirmez. Diyet yaparken tüm yenilen içilenlere dikkat etmek gerekir.

Maydonoz çayı zayıflatır mı?

Maydanoz suyu, elbette ki zayıflamaya yardımcı olan en etkili besinler arasındadır ancak tek başına kilo verdirici etkisi bulunmamaktadır. Yani sağlıklı ve düzenli/dengeli bir beslenme programı ve egzersiz/spor hareketleriyle desteklendiği zaman maydanoz suyu kürünün zayıflatıcı etkisinden söz etmek mümkündür.

Limon maydanoz suyu nasıl yapılır?

Bir demet temiz ve taze maydanozu, bir fincan limon suyu ve bir bardak su ile robottan geçirin. Pürüzsüz kıvam alana kadar robot içinde malzemeleri ezin. Yaklaşık bir iki dakika sonra maydanoz ve limon pürüzsüz hale gelerek hazır olacaktır. 1 bardak taze hazırlanmış maydanoz suyu sabah aç karnına içilsin.

Maydanozlu limonlu su ne zaman Icilir?

Sabah uyandığımız anda içilen bir bardak limonlu-maydanozlu su metabolizma hızımızı arttırır. Aynı zamanda vücudun uyanmasını sağlayarak gün içinde enerjik hissetmenize neden olur. İçeriğinde bulunan antioksidanlar, pektin ve C vitamini sayesinde de yağ yakımını hızlandırarak kilo vermenize yardımcı olur.