Halil Sezai cezaevine girdi mi?

İçindekiler:

  1. Halil Sezai cezaevine girdi mi?
  2. Halil Sezai sanatçısı kimdir?
  3. Isyan şarkısı kaç yılında çıktı?
  4. Ayda O seste kaçıncı oldu?
  5. O Ses Türkiye Ayda Mosharraf Kimdir?

Halil Sezai cezaevine girdi mi?

Komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan ve 43 gün cezaevinde kalan Halil Sezai Paracıkoğlu "Hapishanede çok zorlanmadım.

Halil Sezai sanatçısı kimdir?

Halil Sezai Paracıkoğlu ya da bilinen adıyla Halil Sezai, 16 Ağutos 1979 yılında Eskişehir'de doğmuştur. Babasının ailesi Bulgaristan'ın Pazarcık ilinin Paracık köyünden olup soyadını buradan almaktadır.

Isyan şarkısı kaç yılında çıktı?

İsyan şarkısı ile ünlenen şarkıcı, 2011 yılında Seni Beklerken isimli ilk albümü piyasaya çıkmıştır. 2011 yılında vizyona giren İncir Reçeli filmi ile oyunculuğunu bir kez daha kanıtlamıştır. 2012 yılında Her Neyse (feat.Serhat Karayiğit) isimli şarkısı ve Seni Beklemek isimli çalışmaları yapmıştır.

Ayda O seste kaçıncı oldu?

Ayda Mosharraf, 2011 yılında katıldığı Acun Ilıcalı'nın sunduğu Yetenek Sizsiniz yarışmasında Hülya Avşar tarafından elenmişti. 2012 yılında da O Ses Türkiye Yarışması'na İngiltere'den katıldı. O Ses Türkiye yarışmasına İngiltere'den katıldı. Ama burada da elendi.

O Ses Türkiye Ayda Mosharraf Kimdir?

TV8'in sevilen programı O Ses Türkiye'deki performansı ile izleyicilerin beğenisini kazanan Ayda Mosharraf, tarihinde İsveç'in Göteborg Şehrinde doğmuştur. 2008 yılından beri İngiltere'de yaşamaktadır. Aslen İsveçli olan Ayda'nın babası İran'lı Annesi Türk'tür. 10 yaşında şarkı söylemeye başlamıştır.