Çağatay Ulusoy nereden ev aldı?

İçindekiler:

  1. Çağatay Ulusoy nereden ev aldı?
  2. Çağatay Ulusoy estetik var mi?
  3. Varan otobüs Firması kime ait?
  4. Çağatay Ulusoy burnu estetik mi?
  5. Çağatay Ulusoy Nerede oyunculuk eğitimi?

Çağatay Ulusoy nereden ev aldı?

Takvim'in haberine göre; ünlüler dünyasının iki yakışıklı ismi komşu oluyor. Zekeriyaköy'deki villasına 16 bin TL kira ödemekten bıkan Çağatay Ulusoy, ev sahibi olmaya karar verdi. Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un da evinin olduğu Kemerburgaz'daki siteden ev baktı.

Çağatay Ulusoy estetik var mi?

Gözüme sürekli takılan tek detay Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularından Çağatay Ulusoy'un yaptırdığı burun estetiği oldu. Geçen yıl bir mekan çıkışı Ulusoy'un yüzünü saklaması "Burnuna estetik mi yaptırdı?" yorumuna neden olmuştu. ... Ne yalan söyleyeyim; estetik ameliyat çok iyi olmamış.

Varan otobüs Firması kime ait?

2016 yılında kapanan şirket hakları bankaya geçmiş ve 2020 yılı itibarıyla şirket Kemal Soğancı'ya ait olan Varan Grup Turizm A.Ş şirketine devrolmuş. Varan Turizm 2020 Temmuz ayında 100 milyon liralık otobüs ve altyapı yatırımlarıyla tekrardan seferlerine başlamıştır.

Çağatay Ulusoy burnu estetik mi?

Gözüme sürekli takılan tek detay Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularından Çağatay Ulusoy'un yaptırdığı burun estetiği oldu.

Çağatay Ulusoy Nerede oyunculuk eğitimi?

İstanbul Üniversitesi Çağatay Ulusoy/Eğitim