Emlak Konut kampanyası ne zaman?

İçindekiler:

  1. Emlak Konut kampanyası ne zaman?
  2. Emlak Konut peşinat ne kadar?
  3. Emlak Konut kampanya bitti mi?
  4. Emlak Konut ödemeleri nasıl oluyor?
  5. Toki taksitleri ne kadar artacak 2021?
  6. 2021 toki indirimi ne zaman?

Emlak Konut kampanyası ne zaman?

Emlak Konut'un tarihi kampanyası 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak. Emlak konut TÜFE'li Satış Kampanyası'nda toplam bedelin yüzde 20'si peşin olarak ödeniyor, kalan bedel ise 10 yıl vadelendiriliyor. Bu vadelendirme TÜFE oranıyla ya da aylık 0,70 faizle yapılıyor.

Emlak Konut peşinat ne kadar?

Satış bedelinin 'u peşin, kalan tutar 24 aya kadar sıfır faiz, 60 aya kadar olan vadelerde % 0,40, 120 aya kadar olan vadelerde ise % 0,50 aylık faiz oranı üzerinden vadelendirilerek satış yapılacak olup ödemeler hemen başlayacaktır.

Emlak Konut kampanya bitti mi?

Emlak Konut indirim kampanyası Haberi Gayrimenkul sektörüne yön veren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), her sene projelerinden konut satın alanlar için indirim kampanyası yapıyor. ... Kişiye özel indirim fırsatının sunulduğu Emlak Konut GYO erken ödeme kampanyası 'de sona ermişti.

Emlak Konut ödemeleri nasıl oluyor?

emlakkonut.com.tr/online/ adresinden kredi kartı ile ödeme yapılabilir. Aşağıda bulunan bankaların internet ve mobil şubelerinin “Kurum Tahsilatları” menüsünden Emlak Konut seçilerek ödeme yapılabilir. Aşağıda bulunan bankaların tüm şubelerinde müşteri numarası verilerek gişeden ödeme yapılabilir.

Toki taksitleri ne kadar artacak 2021?

Ancak, bu oran 2021 yılı ikinci altı aylık dönem için İdaremizce %5 olarak uygulanacaktır. İdare'ce satılan arsaların geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak 2021- 30 Haziran 2021 dönemi) Yİ-ÜFE oranı ile güncellenecek olup, bu oran %22,04'dür.

2021 toki indirimi ne zaman?

6 Eylül 2021 TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisi 21 Eylül'de başlıyor.