Hüseyin Arslan aslen nereli?

İçindekiler:

  1. Hüseyin Arslan aslen nereli?
  2. Arslan inşaat sahibi kim?
  3. Hüseyin Aslan kaç yaşında?
  4. YDA insaat nereli?
  5. YDA nin sahibi kim?
  6. YDA inşaat Cüneyt Arslan kimdir?
  7. YDA kim kurdu?
  8. Hüseyin Arslan ne iş yapar?
  9. YDA inşaat Sanayi ve Ticaret A Ş kimin?
  10. YDA inşaat Hüseyin Arslan kimdir?
  11. Ahmet Hamdi Güvenç kimdir?

Hüseyin Arslan aslen nereli?

"Ailemiz 1954'te Ankara'ya göç etmiş. Ben de Ankara'da doğdum. ODTÜ İnşaat'ı bitirdim, babam rahmetli oldu.

Arslan inşaat sahibi kim?

Fatih ARSLAN - Firma Sahibi - Yönetim Kurulu Başkanı - Arslan Demirçelik İnşaat ve Tic Ltd.

Hüseyin Aslan kaç yaşında?

Arslan'ın mesleği. 1970 doğumlu olan 49 yaşındaki Hüseyin Arslan, YDA Group ile birçok Havalimanı Projeleri, Sanayi Yapı Projeleri, Bina Projeleri ve Altyapı projesine imza atmıştır.

YDA insaat nereli?

İnşaat, havacılık, sağlık ve tarım gibi birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Türkiye'nin lider firmalarından Ankara merkezli YDA Group, 20. yaşını düzenlenen görkemli bir geceyle kutladı.

YDA nin sahibi kim?

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında “Yüksek Onur” derecesi ile mezun olan Hüseyin Arslan, 1993 yılından bu yana YDA Group Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

YDA inşaat Cüneyt Arslan kimdir?

YDA Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili & CEO Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1996 yılında “Yüksek Onur” derecesi ile mezun olan Cüneyt ARSLAN, o tarihten bu yana YDA Group Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Genel Müdürlük (CEO) görevini yürütmektedir.

YDA kim kurdu?

Temelleri 1954 yılına dayanan YDA Group; bünyesindeki ilk inşaat & taahhüt firması olan AKSA İnşaat ile 46 yılı; Group'un Onursal Başkanı ve Kurucusu rahmetli Yaşar Dede Arslan'ın adına ithafen kurulan YDA İnşaat ile de 26 yılı geride bırakarak yarım asrı aşan tecrübesiyle istikrarlı büyüme ivmesini sürdürmektedir.

Hüseyin Arslan ne iş yapar?

Hüseyin ARSLAN Türk inşaat sektörünün köklü ve saygın kuruluşu Türkiye Müteahhitler Birliği'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve aynı zamanda Muğla İli Ukrayna Fahri Konsolosu olan Arslan; aynı zamanda Türkiye – Kazakistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesidir.

YDA inşaat Sanayi ve Ticaret A Ş kimin?

Cüneyt ARSLAN Konut projelerinden havalimanlarına, sanayi yapılarından altyapı projelerine kadar yurt içi ve yurt dışında çok geniş bir sektörel tecrübe ve uzmanlığa sahip olan ARSLAN; YDA Group bünyesinde yer alan tüm şirketlerin de kurucu ortağıdır.

YDA inşaat Hüseyin Arslan kimdir?

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında “Yüksek Onur” derecesi ile mezun olan Hüseyin ARSLAN, 1993 yılından bu yana YDA Group Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir.

Ahmet Hamdi Güvenç kimdir?

Kensington Üniversitesinde otel yöneticiliği alanında eğitim aldıktan sonra Ankara Stad Oteli gibi yerlerde yönetici olarak çalışan Güvenç Antalya Havalimanı Uluslararası Terminal Yöneticisi olarak da görev yaptı. Halihazırda YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü ve CEO'su olan Güvenç birçok ödülün de sahibidir.