iPhone 7 iTunes moduna nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 iTunes moduna nasıl alınır?
  2. Windows 7 iTunes nasıl indirilir?
  3. iTunes iPhone'a geri yükle ne demek?
  4. iPhone 7 DFU moduna nasıl geçilir?
  5. iPhone 7 restore nasıl yapılır?
  6. iPhone'da Geri Yükleme Nasıl Yapılır?
  7. iTunes iPhone yedekleme klasörü nerede?
  8. iPhone 7 DFU modu nedir?
  9. iPhone restore nasıl yapılır?

iPhone 7 iTunes moduna nasıl alınır?

Sesi Kıs düğmesine kısaca basın. Ardından, kurtarma modu ekranını görene kadar Yan düğmeyi basılı tutun. iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPod touch (7. nesil): Üst (veya Yan) düğmeyle Sesi Kıs düğmesini aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.

Windows 7 iTunes nasıl indirilir?

PC'niz için desteklenen en son iTunes sürümünü indirin iTunes'u Apple'ın web sitesinden indirin ve ardından iTunes yükleyiciyi indirmek üzere İndir'i tıklayın. İstendiğinde, Çalıştır seçeneği yerine Kaydet'i tıklayın.

iTunes iPhone'a geri yükle ne demek?

PC'deki iTunes'da iPhone'unuzu, iPad'inizi veya iPod touch'ınızı geri yükleme. Aygıtınız üzerindeki yazılımı yeniden yüklemek ve varsayılan ayarlarına geri yüklemek için iTunes'u kullanabilirsiniz. ... Önemli: iPhone, iPad veya iPod touch aygıtındaki yazılımı geri yüklediğinizde, tüm bilgileriniz ve ayarlarınız silinir.

iPhone 7 DFU moduna nasıl geçilir?

DFU mod, iPhone'larda kullanılan bir yazılım yükleme modudur....iPhone 7'de DFU Mod Nasıl Açılır?
  1. Bilgisayara bağlı olan iPhone'unuzun kablosunu çıkarın.
  2. Güç tuşuna ve ses kısma tuşuna yine aynı şekilde 10 saniye basılı tutun.
  3. Apple logosu geldiğinde artık iPhone'unuz DFU moddan çıkmış demektir.

iPhone 7 restore nasıl yapılır?

Bunun için Ayarlar -> iCloud -> iPhone'umu Bul seçeneğinden kapatabilirsiniz. Şimdi iTunes'da iPhone simgesinin üzerine tıkladığınızda açılan ekrandan “iPhone'a Geri Yükle” butonuna basın. iTunes size yedekleme konusunda bilgilendirme yapacak. Eğer yedekleme yapmak isterseniz “Yedekle” düğmesine basın.

iPhone'da Geri Yükleme Nasıl Yapılır?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı bir yedeklemeden geri yükleme
  1. Aygıtınızı açın. ...
  2. Uygulamalar ve Veriler ekranını görene kadar ekrandaki ayarlama adımlarını izleyin ve ardından iCloud Yedeklemesinden Geri Yükle seçeneğine dokunun.
  3. Apple Kimliğiniz ile iCloud'a giriş yapın.
  4. Bir yedekleme seçin.
Daha fazla öğe...

iTunes iPhone yedekleme klasörü nerede?

“\Kitaplık\Application Support\MobileSync\Backup\” Adımları ile Backup dosyalarına ulaşabilirsiniz. Bu klasörler içinde aldığınız yedekleri bulabilirsiniz.

iPhone 7 DFU modu nedir?

Aslında ismi “Device Firmware Upgrade” olan kısaltma olarak DFU denilen mod, iPhone cihazlarını yazılım güncellemesi moduna sokan bir komuttur. DFU mod, iPhone'larda kullanılan bir yazılım yükleme modudur. ... Aksi takdirde herhangi bir yazılım yükleme olanağınız bulunmamakta.

iPhone restore nasıl yapılır?

-iTunes'u açın ve iOS cihazınızı bilgisayara bağlayın. Böylece iTunes otomatik olarak iOS cihazı tanımlar. -iTunes'un sol üst kısmında yer alan “iPhone” simgesine tıklayın. Karşınıza çıkan pencerede “Güncellemeleri Denetle” ve “iPhone'a Geri Yükle” seçenekleri bulunacaktır.