Makine teknisyeni ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Makine teknisyeni ne kadar maaş alır?
  2. Motor Teknisyeni ne iş yapar?
  3. Uçak teknisyeni ne kadar kazanıyor?
  4. Makine Bakım Onarım maaşı ne kadar?
  5. Motorlu Araçlar Teknolojisi mezunu ne iş yapar?
  6. Endüstriyel bakım onarım teknisyeni ne kadar maaş alır?
  7. Bakımcılar ne kadar maaş alır?

Makine teknisyeni ne kadar maaş alır?

Makine Teknikeri maaşı ortalama aylık 3.860 - TL'dir. En düşük Makine Teknikeri maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 5.700 - TL'dir.

Motor Teknisyeni ne iş yapar?

Motor teknikeri, motorin, benzin ya da elektrik ile çalışan motorların üretim, bakım ve geliştirme süreçlerinde çalışan kişidir. Motor teknikerleri genellikle makine, elektrik ya da uçak mühendisleri ile beraber çalışır ve onların taleplerine göre hareket ederler.

Uçak teknisyeni ne kadar kazanıyor?

Ortalama olarak Ülkemizde yeni göreve başlamış olan bir uçak teknisyeni, 5.000 TL ile 6.000 TL arasında maaş alır. Bunun yanında seviye, tecrübe ve liderlik vasfını kazanmış olan uçak teknisyenleri ise, 12.000 TL'ye kadar maaş alma imkanı buluyor.

Makine Bakım Onarım maaşı ne kadar?

Makine Bakım Onarım Teknisyeni, Makine Bakım Onarımcısı maaşı ortalama aylık 3.060 - TL'dir. En düşük Makine Bakım Onarım Teknisyeni, Makine Bakım Onarımcısı maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 3.300 - TL'dir.

Motorlu Araçlar Teknolojisi mezunu ne iş yapar?

Bu alandaki mesleklerden mezun olanlar, motorlu araç imalatı yapan fabrikalarda, motorlu araç bakım ve onarımı yapan yetkili ve özel servislerde, kamuya ait araç bakım ve onarım atölyelerinde ve motorlu araçlar sektörü ile ilgili çeşitli işletmelerde bulabilirler ya da kendi işlerini kurabilirler.

Endüstriyel bakım onarım teknisyeni ne kadar maaş alır?

2021 Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni, Endüstriyel Elektronik Teknisyeni Maaşları Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni, Endüstriyel Elektronik Teknisyeni maaşı ortalama aylık 3.550 - TL'dir. En düşük maaşı 2.926 -TL, En yüksek ise 4.900 - TL'dir.

Bakımcılar ne kadar maaş alır?

Makine Bakımcı maaşı ortalama aylık 4.060 - TL'dir. En düşük Makine Bakımcı maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 6.500 - TL'dir.