Gusel Bilal TEV kimdir?

İçindekiler:

  1. Gusel Bilal TEV kimdir?
  2. Türk Eğitim Vakfı Başkanı kim?
  3. Türk Eğitim Vakfı devletin mi?
  4. Türk Eğitim vakfı ne yapar?
  5. Yıldız Günay Kimdir?
  6. TEV basvurusu ne zaman?

Gusel Bilal TEV kimdir?

Türk Eğitim Vakfı'nın (TEV) kuruluşundan bu yana görev yapan Güsel Bilal, 50 yılı geride bıraktı. Bilal, 49 yıllık genel müdür yardımcılığından sonra şimdi mütevelli heyeti üyesi. Aynı kurumda en uzun süre çalışan sayılı insanlardan biri olan Güsel Bilal'in hayatında eğitim ve TEV hep ön planda oldu.

Türk Eğitim Vakfı Başkanı kim?

Yönetim Kurulu
Adı SoyadıÜnvanı
Adnan Adil İĞNEBEKÇİLİTEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Bengü BALKIR MISIRLIOĞLUTEV Yönetim Kurulu Üyesi
Sezai Emin TAŞKENTTEV Yönetim Kurulu Üyesi
Neslihan TÜRKKAN İYİGÜNTEV Yönetim Kurulu Üyesi
3 satır daha

Türk Eğitim Vakfı devletin mi?

Türk Eğitim Vakfı, kısa adı TEV, başarılı ama maddi olanakları kısıtlı gençlerin öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla kurulan, kamuya yararlı sivil toplum kuruluşu. 'de Vehbi Koç, Nejat Eczacıbaşı, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.

Türk Eğitim vakfı ne yapar?

Türk Eğitim Vakfı, Merhum Vehbi Koç'un önderliğinde eğitime gönül vermiş 205 hayırsever tarafından yılında kurulmuştur. ... Misyonumuz; başarılı ve maddi olanaklardan yoksun, ülkemize ve insanlığa katkılar sağlayacak öncü gençlere eğitim imkanı sağlamak ve onların eğitim sistemine destek olmaktır.

Yıldız Günay Kimdir?

Yıldız Günay Eylül 2012'den beri Türk Eğitim Vakfı (TEV) Genel Müdürü görevini yürütmektedir. Uluslararası kuruluşlarda finans alanında; şirket hazinesi yönetimi, finansal ticaret ve varlık yönetimi alanlarında geniş bir iş deneyimine sahiptir. ... 2004 yılında Cargill - Black River Varlık Yönetimi Türkiye ofisini kurdu.

TEV basvurusu ne zaman?

TEV bursları başvuru tarihi Eylül ayıdır. Her yıl hangi tarihlerde olacağı ilan edilir. 2021-2022 öğretim yılı için başvuru tarihi: 6 Eylül - 6 Ekim'dir. Başvuru için başvuru formu alanına girilip şartlar sağlanıyor ise yayımlanan başvuru formunun doldurulup açıklanan prosedürün takip edilmesi gerekmektedir.