Bodrum merkezde nerede denize girilir?

İçindekiler:

  1. Bodrum merkezde nerede denize girilir?
  2. Gündoğan ın denizi nasıl?
  3. Bodrum Akyarlar deniz nasıl?
  4. Turgut Reis denizi nasıl?
  5. Bodrum Torba nın denizi nasıl?
  6. Bodrum Mazı köyü nasıl bir yer?

Bodrum merkezde nerede denize girilir?

Bodrum'da nerede denize girmeli?
  • Bardakçı Koyu. Bodrum Merkez ve Gümbet arasında yer alan Bardakçı Koyu, Zeki Müren Koyu olarak da biliniyor. ...
  • Torba Halk Plajı ...
  • Kargıcak. ...
  • Kumbahçe Sahili. ...
  • Gümbet Sahili. ...
  • Göltürkbükü Halk Plajı ...
  • Gümüşlük Halk Plajı ...
  • Karaincir Halk Plajı
Daha fazla öğe...

Gündoğan ın denizi nasıl?

Masmavi denizi oldukça berrak ve temizdir. Doğal yapısı itibari ile hilal şeklinde olan bölge adeta koruma altına alınmış gibidir. Bu yüzden çok fazla rüzgâr almaz. Bu sebeple de deniz çoğu zaman dalgasız ve sakindir.

Bodrum Akyarlar deniz nasıl?

Akyarlar PlajıBodrum'da denizi en güzel yerlerden biri olan Akyarlar, berrak bir denize sahiptir. Merkezden 24 kilometre uzaklıkta bulunan sahilin soğuk bir denizi ve yumuşak kumdan oluşan kumsalı vardır. Deniz tabanının da kumdan oluşması nedeniyle rahatlıkla yüzülebilir.

Turgut Reis denizi nasıl?

Bodrum Yarımadası'nın güneyindeki plajların aksıne batıdan gelen rüzgarlara açık olan Turgutreis'te deniz bu yüzden genellikle dalgalı ancak aldığı mavi bayrak ödül sayısının çokluğundan da anlaşılacağı üzere kumsalları ve denizi oldukça temiz.

Bodrum Torba nın denizi nasıl?

Torba Sahili Özellikleri Sahil rüzgara açık bir konumunda bulunuyor. Bu sebeple zaman zaman dalgalı olabiliyor. Bu dalgalar nedeni ile deniz akşama doğru bulanıklaşabiliyor. Ama yine de rüzgarsız bir günde gayet berrak ve temiz bir denize sahip.

Bodrum Mazı köyü nasıl bir yer?

Gökova Körfezinin kuzey kıyısının tam ortasında yer alan ve Karya'lılardan günümüze gelen bir sahil kasabasıdır. Bodrum'a 20 kilometre uzaklıkta bulunan Mazı, sessiz güzel bakir bir cennettir, pırıl pırıl suyu , tertemiz kumsalları, mandalina, zeytin ağaçları ve mor zakkum çiçekleriyle görülmeye değer bir yerdir.