Hangi araç daha güvenlidir?

İçindekiler:

  1. Hangi araç daha güvenlidir?
  2. En sağlam araba hangi marka?
  3. En güvenli ulaşım aracı nedir?
  4. Volvo tutulan modeli hangisi?
  5. En az arıza yapan araç hangisi?
  6. En güvenli ulaşım aracı tren mi?
  7. Volvo'nun en full paketi hangisi?
  8. Volvo'nun en pahalı arabası ne kadar?

Hangi araç daha güvenlidir?

Mercedes-Benz A-Class, yolcular için – oranında güvenlik sağlayabilmesinin yanı sıra fren asistanı, şerit değiştirme asistanı ve sürücünün yorgunluğunu takip eden sistem sayesinde en güvenli araç seçildi.

En sağlam araba hangi marka?

En sağlam 10 otomobil
  • 10- Skoda Scala. Bu yıl ülkemizde de satışa çıkacağı söylenen Skoda Scala listeye 10 numaradan giriş yaptı. ...
  • 9- Mazda CX-30. ...
  • 8- Mazda Mazda3. ...
  • 7- Volkswagen T-Cross. ...
  • 6- Tesla Model X. ...
  • 5- Subaru Forester. ...
  • 4- BMW 3 Serisi. ...
  • 3- Tesla Model 3.
Daha fazla öğe...

En güvenli ulaşım aracı nedir?

BBC'nin yaptığı güvenli ulaşım araştırmasına göre en güvenli seyahat aracı uçak çıktı. ... Buna göre uçakla seyahatte ölme riski 7.6 milyonda bir olarak verildi. Dünya Sağlık Örgütü'nün istatistiklerine göre ise her yıl dünyada 1.2 milyon kişi trafikte hayatını kaybediyor. Gemi yolculuğunun riski de uçaklar kadar düşük.

Volvo tutulan modeli hangisi?

Volvo'nun kompakt sınıfta yer alan modeli XC40, 2020 yılının ilk çeyreğinde en çok satan Volvo modeli oldu. Markanın yükünü sırtlanan otomobil tasarımı ve donanımıyla gerçekten dikkat çeken bir model.

En az arıza yapan araç hangisi?

1. Mazda. Japon otomobil devleri arasında yer alan Mazda, CarMD tarafından hazırlanan en az arızalanan otomobiller listesinde ilk sırada yer alıyor.

En güvenli ulaşım aracı tren mi?

Trenler, 2018-2019 İstatistiklerine göre, dünyadaki en güvenli ulaşım olarak kabul edilir ve listemizin ilk yerinde olduğu ortaya çıktı.

Volvo'nun en full paketi hangisi?

Volvo'nun tüm modelleri arasında da (XC90'daki Excellence donanımı hariç) Inscription adlı donanım paketi en üst donanım paketine karşılık geliyor.

Volvo'nun en pahalı arabası ne kadar?

Volvo XC90 T8 Excellence Volvo, tarihinde ilk kez fiyatı 100 bin dolar barajını aşan bir model piyasaya sürüyor. Model aynı zamanda Volvo'nun bugüne kadar satışa sunduğu en pahalı otomobil. Volvo XC90 T8 Excellence, 2015'te Kadın otomobil gazetecileri tarafından yılın otomobili seçilen aracın ultra-lüks versiyonu.