Limonlu kil maskesi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Limonlu kil maskesi ne işe yarar?
  2. Yeşil kil maskesinin içine ne konulur?
  3. Kuru ciltler icin kil maskesi nasıl yapılır?
  4. Siyah noktalar için hangi kil maskesi?
  5. Yeşil kil maskesi nasil hazirlanir?

Limonlu kil maskesi ne işe yarar?

Kil maskesi akneli, sivilceli ve siyah noktalı ciltlere iyi geliyor. Ciltte oluşan sivilce ve aknelerin önüne geçmek, cilde ferahlık vermek ve cildi sıkılaştırmak adına ilk sıralarda gelen bir maske türüdür. Cildi besler ve onarır. Kil maskesi düzenli kullanım sonucunda etkisini gösterir.

Yeşil kil maskesinin içine ne konulur?

Evde yeşil kil maskesinin yapımı; - Siyah noktalara çok iyi gelen yeşil kil maskesi, bir çay kaşığı kadar yeşil kil ile bir tatlı kaşığı kaynatılan ve ılınan papatya suyuyla karıştırılmalıdır. - Ardından gözlerin etrafına dikkat ederek, cilde uygulanmalıdır.

Kuru ciltler icin kil maskesi nasıl yapılır?

Kuru Ciltler İçin Kil Maskesi Ciltte nem az olduğundan dolayı 2 yemek kaşığı beyaz kil, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve deniz yosunu ile karıştırılarak uygulanması, 10 dakika bekletilerek temizlenmesi gerekmektedir. Sonrasında tonik olarak gül suyu nemlendirmeyi de sağlamaktadır.

Siyah noktalar için hangi kil maskesi?

1 yemek kaşığı kile 1 yemek kaşığı gül suyu ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip macun oluncaya kadar karıştırın. Sorunlu bölgeye sürüp 20-25 dakika, kil iyice kuruyana kadar bekleyin. Önce ılık sonra soğuk suyla yıkayın.

Yeşil kil maskesi nasil hazirlanir?

Siyah noktalarınız varsa bir tatlı kaşığı papatya suyu ile bir çay kaşığı yeşil kili kıvam alana kadar karıştırın. Daha sonra göz çevrenize dikkat ederek cildinize uygulayın. Maskeniz kuruyana kadar bekleyin. Kuruduktan sonra ılık su ile cildinizi temizleyin ve bu uygulamayı her hafta bir gün olacak şekilde deneyin.