Çanakkale Bozcaada feribot nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Çanakkale Bozcaada feribot nereden kalkıyor?
  2. Feribotla Bozcaada kaç saat?
  3. Çanakkaleden Assosa otobüsle nasıl gidilir?
  4. Feribotla Assos a nasıl gidilir?
  5. Çanakkale Gökçeada feribot kaç TL?
  6. Çanakkale Gökçeada feribot nereden kalkıyor?

Çanakkale Bozcaada feribot nereden kalkıyor?

Bozcaada'ya ulaşım; Bozcaada'ya Çanakkale'ye bağlı Ezine ilçesinden Geyikli beldesinden saat başı kalkan feribotlarla arabalı yada arabasız ve yaz aylarında Çanakkale merkezden kalkan gezi tekneleri ile arabasız gidebilirsiniz.

Feribotla Bozcaada kaç saat?

(Feribot yaklaşık 30 dakikada adaya ulaşmakta.) Bazı yol bilgileri ise şöyle: Çanakkale - Bozcaada-Geyikli Feribot İskelesi arası yaklaşık 55 kilometre ve 1 saat sürmektedir. İzmir - Bozcaada-Geyikli Feribot İskelesi arası yaklaşık 290 kilometre ve 4 buçuk saat sürmektedir.

Çanakkaleden Assosa otobüsle nasıl gidilir?

Otobüsle. Büyükşehirlerden Assos'a direk otobüs seferleri bulunmuyor. Çanakkale Truva, Kamil Koç veya Metro otobüsleriyle Ayvacık, Küçükkuyu ya da Altınoluk'a ulaştıktan sonra Assos'a saat başı kalkan minibüslerle ya da taksi ile ulaşabilirsiniz.

Feribotla Assos a nasıl gidilir?

Gelibolu-Lapseki feribotu ile 20 dakikada, Eceabat-Çanakkale feribotu ile 15 dakikada, Kilitbahir-Çanakkale feribotu ile 7 dakikada karşıya geçebilirsiniz. Ezine-Ayvacık üzerinden ortalama 1 saatte Assos'a ulaşabilirsiniz.

Çanakkale Gökçeada feribot kaç TL?

GÖKÇEADA FERİBOT ÜCRETLERİ
Yolcu5.00 TLGestCard Öğrenci
Küçük Motor(150 cc altı)9.00 TLMinibüs(8-18 Kişi)
Midibüs(19-32 Kişi)90.00 TL3,5 – 6 Ton Kamyonet
Kamyon140.00 TLOtobüs
Karavan90.00 TLPalamar
4 satır daha

Çanakkale Gökçeada feribot nereden kalkıyor?

Gökçeada'ya arabayla ulaşım sağlayan arabalı vapurlar Gökçeada Kuzulimanı'na ulaşmak üzere Kabatepe Limanı'ndan hareket etmektedir. İstanbul'dan Gökçeada'ya gitmek istiyorsanız Tekirdağ, Gelibolu ve Eceabat üzerinden geçerek Kabatepe Limanı'na gelebilirsiniz.