Antalya'da en iyi deniz nerede?

İçindekiler:

  1. Antalya'da en iyi deniz nerede?
  2. Antalya'da denize girilir mi?
  3. Saat kaçta denize girilir?
  4. Antalya Side denizi derin mi?
  5. Kleopatra plajı sığ mı?
  6. Haziran ayında Antalya'da denize girilir mi?

Antalya'da en iyi deniz nerede?

Kleopatra Plajı'na girişler ücretsizdir. Antalya'nın en popüler plajları arasında bulunan Kaputaş Plajı, Kaş ile Kalkan arasında yer almaktadır. Plaj, şehir merkezine 200 kilometre uzaklıkta Kaş ilçesi sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Antalya'da denize girilir mi?

Antalya plajları ülkemizin en büyük turist mıknatısı. ... Antalya'da Mayıs'tan Ekim sonuna kadar denize giriliyor, bizim önerimiz hem boğucu sıcaklardan, hem de kalabalıklardan kaçmak adına yaz ayları yerine sezon sonu ya da başında gelmeniz.

Saat kaçta denize girilir?

Kaşlıoğlu, "İnsanlar hem güneş ihtiyacını karşılamak, hem de eğlenmek amacıyla deniz ya da havuzlara gitmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken husus, güneşin tepede olduğu saat 11.00 ile 15.00 arası güneş altında durmamak lazım.

Antalya Side denizi derin mi?

Side merkeze ise ortalama 9 km uzaklıktadır. Yaklaşık olarak 30 metreye kadar derinliği 1.80 metreyi geçmez. Yüzme için daha çok tercih edilen plaj, yaz aylarında biraz daha dalgalı denizde yüzmek isteyenler tarafından akına uğrar.

Kleopatra plajı sığ mı?

Mısır Kraliçesi Kleopatra Akdenizde çıktığı her sefer sırasında Alanya'ya uğramış ve bu plajda denize girermiş. Kleopatra Plajı Kleopatra plajı; denizinin ve sahilinin altın renkli kumu olması, geniş bir sahil alanından oluşması ve berrak denizi 8-10 metreye kadar sığ olması başlıca özelliklerindendir.

Haziran ayında Antalya'da denize girilir mi?

Haziranda deniz tatili için Akdeniz en ideal bölgelerden biri. ... Havası, denizi, tarihi, çarşısı her zaman ayrı bir çekici. Henüz kalabalık bastırmadan şöyle bir Kaş yapıp gelin benim için. Unutmayın, Antalya otel fiyatları arasında karşılaştırma yaparak, ekonomik bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.