Instagramda anket soruları nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Instagramda anket soruları nasıl yapılır?
  2. Instagramda nasıl soru sorulur?
  3. Instegramda anket nasıl yapılır?
  4. Instagram bana soru sora nasıl cevap verilir?
  5. Instagram soru Cevap nerede?
  6. Instagram'da anket ne demek?
  7. Instagramda oylama nasıl yapılır?
  8. Instagram bana soru sor nasıl paylaşılır?
  9. Instagram soru sorma kimin sorduğu belli mi?

Instagramda anket soruları nasıl yapılır?

Instagram'da hikayeden anket yapabilme özelliğini kullanabilmeniz için ilk olarak hikaye kısmına girerek anket yapacağınız konunun fotoğrafını çekmeniz gerekiyor. Daha sonra sağ üst köşede bulunan gülen surat ifadesine tıklamanız lazım. Bu işlemden sonra anket ifadesine tıklamalısınız.

Instagramda nasıl soru sorulur?

Instagram Hikayeler'de en üstte gülen simgeye ardından "Sorular" çıkartmasına dokunuyorsunuz.

Instegramda anket nasıl yapılır?

Instagram'ın Hikayeler Bölümünde Anket Nasıl Yapılır?
  1. Bu noktada “Bir soru sor…” kısmında anket yapmayı planladığınız soruyu yazabilir ya da soru kısmını boş bırakabilirsiniz.
  2. Cevap kutucuklarını da soru kısmında olduğu gibi değiştirebilirsiniz.
BE

Instagram bana soru sora nasıl cevap verilir?

Nasıl cevap verilir? Soru kutucuğunu hikayenizde paylaştıktan sonra hikayenizi görüntüleyenleri görmek için yaptığınız gibi yukarı sürükleyerek soru soranları görebilirsiniz. Sorulardan birini seçip üzerine tıkladıktan sonra çıkan seçeneklerden “Yanıtı Paylaş” ı seçerek soruya cevap verip hikayenizde paylaşabilirsiniz.

Instagram soru Cevap nerede?

Takipçilerinizin size sorduğu soruları görüntülemek içinse kendi hikayenize girdikten sonra hikayeyi kimlerin görüntülediğini görmek için de yapılan yukarı kaydırma hareketini kullanmanız gerekiyor. Burada kullanıcılardan gelen yanıtlar yan yana listeleniyor. Burada cevaplamak istediğiniz soruları seçebilirsiniz.

Instagram'da anket ne demek?

Instagram hikayeler kısmına yeni bir anket çıkartması ekledi. Herhangi bir soru sorup, seçenekleri siz belirleyebilirsiniz. Instagram, son zamanlarda oldukça popüler hale gelen hikaye bölümüne 'anket' özelliği adını verdiği yeni bir çıkartma ekledi. Anket eklemek Instagram'daki diğer çıkartmalara benziyor.

Instagramda oylama nasıl yapılır?

Instagram'ın Hikayeler Bölümünde Anket Nasıl Yapılır?
  1. Bu noktada “Bir soru sor…” kısmında anket yapmayı planladığınız soruyu yazabilir ya da soru kısmını boş bırakabilirsiniz.
  2. Cevap kutucuklarını da soru kısmında olduğu gibi değiştirebilirsiniz.
BE

Instagram bana soru sor nasıl paylaşılır?

Hikayenizi oluşturacak ana görsel veya yeni videoyu oluşturduktan sonra, sağ üst bölümde bulunan çıkartmalar sekmesine girin. Soru bölümü açıldı. Burada insanların size sormak istediği soruyu belirlemeniz gerekiyor. Eğer son düzenlemeleri de yaptıysanız Bana Soru Sor özelliği paylaşım için hazır!

Instagram soru sorma kimin sorduğu belli mi?

İnsanların kendi instagram hikayelerine ekleyebildiği 'bana soru sor' uygulamasıyla birlikte anonim kullanıcılar tarafından soru yağmuruna tutuluyorlar ve gelen soruların kime ait olduğu belli olmuyor.