GS kura cekimi hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. GS kura cekimi hangi kanalda?
  2. Galatasaray'ın UEFA rakipleri belli oldu mu?
  3. GS Avrupa Liginde kimle eşleşti?
  4. UEFA maçları hangi platformda?
  5. Galatasaray 2020 UEFA kimle eşleşti?

GS kura cekimi hangi kanalda?

Kura çekimi UEFA TV'den canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi'nin grup aşamasında ilk sırayı alacak takımlar direkt olarak son 16 turuna yükselecek.

Galatasaray'ın UEFA rakipleri belli oldu mu?

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki maç programı belli oldu. ... E Grubu'nda Lazio, Lokomotiv Moskova ve Olympique Marsilya ise Galatasaray'ın rakipleri oldu. Grup maçlarına 16 Eylül'de başlayacak iki takımdan Galatasaray, İtalya ekibi Lazio'yu konuk edecek.

GS Avrupa Liginde kimle eşleşti?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş karşılaşmasında konuk olduğu İskoçya temsilcisi St. Johnstone'u 4-2 mağlup etti. Sahasında oynadığı ilk maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, bu sonuçla play-off turuna yükseldi. Galatasaray play-off turunda, Danimarka ekibi Randers ile eşleşti.

UEFA maçları hangi platformda?

Tüm karşılaşmalar Exxen yayın platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray 2020 UEFA kimle eşleşti?

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde eşleşmeler belli oldu. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İskoç temsilcisi St Johnstone takımını geçmesi durumunda play-off turunda Danimarka'dan Randers ile karşılaşacak.