Melek Şahin oğlu kimdir?

İçindekiler:

  1. Melek Şahin oğlu kimdir?
  2. Melek Şahin ne mezunu?
  3. Çocuklar Duymasın'daki Emine'nin gerçek adı nedir?
  4. Oyuncu Melek Şahin kaç yaşında?
  5. Melek Şahin kiminle evlendi?
  6. Çocuklar Duymasın Emine evli mi?
  7. Çocuklar Duymasın'daki Simay kim?
  8. Nihan Yapıcı kim?

Melek Şahin oğlu kimdir?

Necmi Yapıcı (d. , Buca, İzmir), Türk TV dizisi ve sinema filmi oyuncusu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu.

Melek Şahin ne mezunu?

Melek Şahin 1971'de İstanbul'da dünyaya geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünü tamamladı. Çeşitli tiyatro oyunlarında sahne alan oyuncu Şahin, ilk kez ekran karşısına 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisi ile çıktı.

Çocuklar Duymasın'daki Emine'nin gerçek adı nedir?

Emine rolünde makyaj yapmadan izleyicinin önüne gelen Melek Şahin gerçek hayatta bakımlı bir Türk kadını... Peki kimdir Melek Şahin? Sizlere bu konuda kısa bir bilgi notu da aktaralım. doğumlu olan Melek Şahin 46 yaşında.

Oyuncu Melek Şahin kaç yaşında?

50 yaşında () Melek Şahin/Yaş

Melek Şahin kiminle evlendi?

Necmi Yapıcıe. 1996–2001 Melek Şahin/Eşi

Çocuklar Duymasın Emine evli mi?

Deneyimli oyuncu 2000 yılında kendisi gibi oyuncu olan Necmi Yapıcı ile evlendi ancak bu evlilikleri fazla uzun sürmedi ve ikili 2001 yılında ayrıldı. Ünlü oyuncu halen Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emine karakterine can veriyor.

Çocuklar Duymasın'daki Simay kim?

1992, Mart- Trabzon doğumlu. Karadeniz Teknik Üniversitesinde grafik tasarım bölümünü bitirmiş. En ufacık şeylere çok çabuk sinirlenip, parlayıp hemen de sönebiliyor.

Nihan Yapıcı kim?

Nihan Yapıcı, 1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Şahika Tekand Studio'da tiyatro eğitimi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim almıştır. ... Son olarak Ev Yapımı dizisinde rol alan Nihan Yapıcı, 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Necmi Yapıcı ile evlenmiştir.