Albayrak Turizm kaç arabası var?

İçindekiler:

  1. Albayrak Turizm kaç arabası var?
  2. Galatasaray Abdurrahim Albayrak aday mı?
  3. Altur Turizmin sahibi kimdir?
  4. Abdurrahim Albayrak hangi aday?
  5. Abdurrahim Albayrak başkan adayı olacak mı?
  6. Hacı Ahmet Albayrak Kimdir?
  7. GZT nin sahibi kim?

Albayrak Turizm kaç arabası var?

İşleri iyi gitti ve zaman içinde babasının gönderdiği parayla ikinci minibüsünü aldı. Daha sonra üçüncü, dördüncü derken birden o hattaki en fazla minibüse sahip kişi unvanını kazandı. Daha sonra bu minibüs filosu Altur Turizm şirketinin temelini oluşturdu. Halihazırda 15.000 araçlık bir filonun sahibidir.

Galatasaray Abdurrahim Albayrak aday mı?

Galatasaray'da seçimler öncesi eski yönetici Yiğit Şardan, 6. başkan adayı oldu, listesinde Abdurrahim Albayrak yer aldı. Galatasaray'da 19 Haziran'da yapılacak genel kurul ve başkan seçimlerinde 6. aday Yiğit Şardan oldu.

Altur Turizmin sahibi kimdir?

Galatasaray'ın As Başkanlığını da yapan Abdurrahim Albayrak'ın hayat hikayesi her genç işadamlarına örnek olacak cinsten. İşte 3. Havalimanı ulaşım ihalesinde teklif veren Altur'un sahibi Abdurrahim Albayrak hakkındaki bilinmeyenler...

Abdurrahim Albayrak hangi aday?

Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Şardan'ın listesinde yer aldığı öğrenildi. Galatasaray'da başkanlık seçimi büyük bir heyecana sahne olacak. Sarı-kırmızılılarda son anda bir değişiklik olmadığı takdirde Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, Metin Öztürk, Işın Çelebi, İbrahim Özdemir ve Yiğit Şardan başkan olmak için yarışacak.

Abdurrahim Albayrak başkan adayı olacak mı?

Adaylıklarını resmi olarak açıklayan Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ve Işın Çelebi'ye yeni bir rakip eklenebilir. Daha önce seçime girmeyeceğini açıklayan mevcut başkan Mustafa Cengiz fikrini değiştirmez ise Abdurrahim Albayrak 5. Başkan adayı olacak.

Hacı Ahmet Albayrak Kimdir?

Ahmet Albayrak, 1952, Of, Trabzon doğumlu, iş adamıdır. Bir aile şirketi olarak kurulan ve 1982 yılına kadar inşaat sektörü ile büyüyen Albayrak Grubu ortaklarındandır ve halen yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Yeni Şafak gazetesi TVNET televizyonunun imtiyaz sahibidir. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

GZT nin sahibi kim?

Albayrak Medya, Albayrak Grubu bünyesinde faaliyet gösteren bir medya grubudur. Grup bünyesinde Yeni Şafak Gazetesi, TVNET, Derin Tarih, Gerçek Hayat, Lokma, Nihayet, Post Öykü, Cins, Z Raporu, Skyroad, Bilge Çocuk, Bilge Minik dergileri; dijital medya portalı GZT, Ketebe Yayınları ve Birlikte Dağıtım bulunmaktadır.