Alper Erözer yaş kaç?

İçindekiler:

  1. Alper Erözer yaş kaç?
  2. Alper Erözer kim nereli?
  3. Alper Erözer babası kim?
  4. Alp Akar kaç yaşında?
  5. Alperen Özer kimdir?
  6. Alp Akar hangi ünlünün akrabası?
  7. Alp Akar Kenan Imirzalıoğlunun Neyi?

Alper Erözer yaş kaç?

Alper Serge Erözer, 2004 yılında dünyaya gelmiştir. 15 yaşında olan Erözer, 2016 yılında Ülker Mutluluk Reklamı ve Sur Yapı İnşaat reklamlarında oynayarak televizyon dünyasına ilk adımı atmıştır. Çeşitli reklam filmlerinde rol almasının ardından Fox Tv ekranlarında yayınlanan Komşular adlı dizi de rol almıştır.

Alper Erözer kim nereli?

Alper Erözer kimdir: İstanbul'da 9 Temmuz 2004 tarihinde doğmuştur. Şu an da öğrenim hayatına İstanbul'da Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etmektedir. Tam bir futbol tutkunu da olan Alper Erözer, uzun süre profesyonel olarak futbol eğitimi almıştır.

Alper Erözer babası kim?

Alper Erözer'in şarkıları 6 İngilizce, 2 Türkçe ve 1 Türkçe Club Mix şeklinde albümde yer almakta. Bu arada çocuk şarkıcı Erözer pek çok şarkısının sözünü tek başına kaleme aldı. İyi derecede İngilizce bilen Alper Erözer, babası Cenk Erözer'den yardım almayı da ihmal etmedi.

Alp Akar kaç yaşında?

15 yaşında (2006) Alp Akar/Yaş

Alperen Özer kimdir?

Alper Serge Erözer, 2004 yılında dünyaya gelmiştir. 15 yaşında olan Erözer,. ... Sözlerini kendisinin yazdığı ''I Think You Love Me Now'' isimli teklisi ile ilgi gören 13 yaşındaki Alper Erözer, aranjör ve besteci Suat Aydoğan'ın arenje ettiği ''Hey World World'' albümü ile müzik piyasalarına adım attı.

Alp Akar hangi ünlünün akrabası?

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere'nin oğlu Ali karakterine hayat veren Alp Akar, Ezel dizisinde Cengiz'in kardeşi olarak çok kısa bir bölüm yer aldı.

Alp Akar Kenan Imirzalıoğlunun Neyi?

Alp Akar, Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun çocukluk arkadaşı olan ancak arkasından çevirdiği işlerle izleyenleri çileden çıkaran Cengiz karakterinin kardeşi olarak rol aldı.