Fenerbahçe Fener Ol kampanyası ne kadar toplandı?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Fener Ol kampanyası ne kadar toplandı?
  2. Fener Ol Nasıl bağış yapılır?
  3. Fener Ol kampanyası SMS nasıl yapılır?
  4. Fenerbahçe WinWin ne kadar para toplandi?
  5. Bırakmam Seni kaç para toplandı?
  6. Fenerol kaç SMS?
  7. FENER OL kac lira?
  8. FENER OL sms ne kadar?
  9. Fener ol mesaj ücreti ne kadar?
  10. Fenerol kac lira?
  11. Fenerbahçe token kaç TL?
  12. Beşiktaş ne kadar bağış topladı?
  13. Besiktas ne kadar para topladı?
  14. Aslan gibi sponsor ne kadar para toplandı?
  15. Fenerbahçe üyeliği nasıl iptal edilir?
  16. Mesut Ol 1907 sms kaç TL?
  17. Fenerbahçe taraftar kartı nasıl alınır?

Fenerbahçe Fener Ol kampanyası ne kadar toplandı?

Fenerbahçe Kulübü, 4 Nisan'da başlayan "Fener Ol" kampanyasında toplanan paranın şu ana dek 150 milyon liraya yaklaştığını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, kampanyanın başlamasından bugüne destek SMS'lerinin sayısının da 1 milyon 640 bini geçtiği belirtildi.

Fener Ol Nasıl bağış yapılır?

SMS'le kampanyaya katılacak taraftarlar ise "FENEROL" yazıp 1907'ye mesaj atmaları durumunda kısa mesajla kulübe 20 TL katkıda bulunabilecek.

Fener Ol kampanyası SMS nasıl yapılır?

Daha önce 'Fener OL' şeklinde olan bu kampanya, büyük gelir sağlamış ve başarılı olmuştu. 'Mesut OL' kampanyasına katılmak için 1907'ye MESUTOL yazarak SMS gönderebilirsiniz. "Mesut Ol" kampanyasına Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, 20 dakika gibi kısa bir sürede 35 bin sms'in atıldığı açıklandı.

Fenerbahçe WinWin ne kadar para toplandi?

KAMPANYA'DA TOPLANAN PARA Fenerbahçe WinWin kampanyası kapsamında Türkiye genelinde iki günde 123 bin forma satıldığı ve 950 bin SMS atıldığı duyuruldu. Açıklanan verilerin ardından 55 milyon 900 bin TL toplandığı belirtildi.

Bırakmam Seni kaç para toplandı?

Beşiktaş, 'Bırakmam Seni' kampanyası kapsamında bağış gecesi düzenledi. Vodafone Park'ta düzenlenen geceye Rahmi Koç 10 milyon lira bağışlayarak en yüksek bağışı yapan kişi oldu. Gece sonunda toplam 80 milyon TL'yi aşan bir meblağ toplandı.

Fenerol kaç SMS?

Fenercell Fenerol 15GB tarifesi kapsamında her yöne 1000 dakika, her yöne 250 SMS ve 15 GB cepten internet verilmektedir.

FENER OL kac lira?

Fenerol 15GB Tarifesi ile ayda 41,76 TL'ye her yöne 1000 dakika, 250 SMS, 15GB cepten internet ve tüm taraftar hatlarıyla SINIRSIZ konuşma!

FENER OL sms ne kadar?

Fenerbahçe'mizin geleceğine SMS ile destek olmak istersen, FENER OL yaz 1907'ye gönder. Gönderilecek her SMS, kulübümüze 20 TL tutarında destek sağlayacak.

Fener ol mesaj ücreti ne kadar?

Gönderilecek her SMS, kulübümüze 20 TL tutarında destek sağlayacak. * İstediğin kadar SMS göndererek kulübümüze desteğini artırabilirsin. - Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom faturalı/faturasız hatlar için 1907'ye atılan her bir SMS 20 TL olarak faturalarınıza yansıtılmaktadır.

Fenerol kac lira?

Fenerol 15GB Tarifesi ile ayda 41,76 TL'ye her yöne 1000 dakika, 250 SMS, 15GB cepten internet ve tüm taraftar hatlarıyla SINIRSIZ konuşma!

Fenerbahçe token kaç TL?

Fenerbahçe Token'in fiyatı ilk işlem gününde 30 TL'den 153 TL'ye çıkarken tokendeki değişim yüzde 400'e yaklaştı

Beşiktaş ne kadar bağış topladı?

Beşiktaş Kulübü tarafından Vodafone Park Stadyumu'nda canlı yayın ile gerçekleştirilen "Bırakmam Seni" kampanyasında 58 milyon TL nakit bağış ve 115 bin adet (2 milyon 300 bin TL) SMS bağışı ile toplamda 60 milyon TL'yi aşan bağış yapıldı.

Besiktas ne kadar para topladı?

Beşiktaş "ayak bastı parası"ndan 43 milyon, geçmiş 15 şampiyonluktan 63 milyon, sezon sonu sıralamasından yaklaşık 50 milyon, performans priminden ise yaklaşık 80 milyon lira alacak. Beşiktaş'ın toplam geliri 230 milyon lirayı geçecek.

Aslan gibi sponsor ne kadar para toplandı?

Galatasaray taraftarının başlattığı “Aslan gibi Sponsor” kampanyasında 5 milyon 2 lira toplandığı açıklandı.

Fenerbahçe üyeliği nasıl iptal edilir?

Fenerbahçe Haberleri Aboneliğinizi dilediğiniz zaman IPTAL FB yazıp, 1907'ye göndererek sona erdirebilirsiniz.

Mesut Ol 1907 sms kaç TL?

SMS İLE DESTEK - Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom faturalı/faturasız hatlar için 1907'ye atılan her bir SMS 20 TL olarak faturalarınıza yansıtılmaktadır.

Fenerbahçe taraftar kartı nasıl alınır?

fenerbahce.org web sayfasında kayıt adımlarını tamamlayarak ister 3 operatörden 6662 kısa numarasına TARAFTARKART, FENERBAHCE ya da FBSK yazıp SMS göndererek kolayca Dijital Taraftar Kart alabilirsiniz. Operatörünüz üzerinden mobil ödeme yöntemiyle haftada 7 TL karşılığında Dijital Taraftar Kart sahibi olabilirsiniz.