Dubai vatandaşlık Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. Dubai vatandaşlık Nasıl Alınır?
  2. Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşlığı nasıl alınır?
  3. Dubai oturma izni nasıl alınır?
  4. Dubai işçi vizesi kaç günde çıkar?
  5. Dubai'de ne kadar kalabilirim?

Dubai vatandaşlık Nasıl Alınır?

Dubai'de vatandaşlık almak için de Dubai için 90 günlük vize almak ve bu süre içerisinde Dubai'deyken oturum ya da çalışma iznine başvuru yapmak gerekir. Bunun için de şirket açmak, evlilik yapmak ya da Dubai'den ev satın almak gibi yolları vardır. Dubai'de yaşam masrafları 2020 yılı için oldukça yüksek düzeydedir.

Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşlığı nasıl alınır?

BAE Vatandaşlık İçin Gerekli Evraklar
  1. Pasaport: Geçerliliği bulunan pasaportun en az 4 adet fotokopisi.
  2. Fotoğraf: 6 adet.
  3. Evlilik Sertifikası
  4. Tüm ailenin doğum belgeleri.
  5. İşçi olanlar için emek/kira sözleşmesi fotokopisi.
  6. Sponsora ait pasaport fotokopisi.
  7. Seyahat Sigortası.

Dubai oturma izni nasıl alınır?

İkamet izni üç şekilde verilmektedir. Dubai sınırları içerisinde şirket kurma, BAE vatandaşı ile evlilik gerçekleştirme ve mülk sahibi olma yolları ile oturma izni alınabilmektedir. Şirket kurma yolu ile oturum izni sahibi olunabilmesi için kurulan şirketin başvuru yapacak kişiye ait olması gerekmektedir.

Dubai işçi vizesi kaç günde çıkar?

Dubai Vizesi En Hızlı Kaç Günde Çıkar? Dubai vizesi en hızlı 1-2 iş gününde sonuçlanmaktadır. Eğer Dubai vizesi için çalıştığınız vize firması doğrudan Birleşik Arap Emirlikleri ile çalışan bir firma ise pazartesi öğleden önce yaptığınız vize başvurusu bazen aynı gün içerisinde de sonuçlanabilmektedir.

Dubai'de ne kadar kalabilirim?

Dubai' de en fazla kaç gün kalabilirim? Dubai vizesi çıktığı tarihten itibaren 58 gün geçerliliği olan, vize türüne göre 30 gün tek girişli, 90 gün tek girişli, 30 gün çok girişli ve 90 gün çok girişli olan bir vizedir.