Balık burcu kararlı mıdır?

İçindekiler:

  1. Balık burcu kararlı mıdır?
  2. Balık burcu neye sahiptir?
  3. Balık burcunun uğurlu rakamı nedir?
  4. Balık kadını hangi Burcla evlenmeli?

Balık burcu kararlı mıdır?

Eğer bir olay karşısında ne yapacağını bilemeyen, bir türlü karar veremeyen biri varsa sorun, kesin balık burcudur. Balık burcu kararsızlık konusunda bir numaradır. Alışverişte yanınızda sakın götürmeyin, karar veremez, son anda verdiği karar da hep yanlış olandır.

Balık burcu neye sahiptir?

Genel olarak uysallığı ile bilinen ve su grubu olan balık burçları 20 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında doğmuş kişilerdir. Balık burcu olan kişiler genel olarak sabırlı, eli açık ve de duyarlı olan insanlardır. Bu kişilerin her daim büyük bir inandırma yetenekleri bulunmaktadır.

Balık burcunun uğurlu rakamı nedir?

balık burcunun üyeleri 20 Şubat-20 Mart tarihleri arasında doğan kişilerdir. Burcun gezegeni Neptün'dür. Balık burçlarının uğurlu renkleri deniz mavisi, yeşil ve gümüş gri, uğurlu sayıları ise yedi ve on birdir.

Balık kadını hangi Burcla evlenmeli?

Su grubunun bir üyesi olarak Balıkların en iyi anlaştığı burçlar arasında Yengeçler bulunur. Tanışmalarında duygusal çekimle birbirlerinden etkilenmeleri kaçınılmazdır. İkisi de romantik insanlar olup karşı tarafın ruhuna hitap eden bir aşk yaşarlar. İlgiden hoşlanan Balıklara, Yengeçler anaç bir ruhla şefkat gösterir.