Otoban parası nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Otoban parası nasıl ödenir?
  2. Ihlalli ödemesiz geçiş bildirimi nedir?
  3. Karayolları geçiş ücreti nereye ödenir?
  4. Ihlali geçiş nedir?
  5. Karayolları geçiş ücreti nasıl ödenir?

Otoban parası nasıl ödenir?

Evet, NAKİT gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz. Gişelerde durmadan; 20 km/saat hızla geçmek istiyorsanız aracınıza ait plakaya tanımlı, yeterli bakiyesi olan veya hesabınıza bağlı ya da kredi kartınızla ilişkilendirilmiş OGS/HGS etiketi almanızı öneririz.

Ihlalli ödemesiz geçiş bildirimi nedir?

İHLALLİ (ÖDEMESİZ) GEÇİŞ BİLDİRİMİ (İGB) Otoyoldan Geçiş Ücretini ödemeden çıkış yapmış bulunmaktasınız. 6001 Sayılı Kanun uyarınca geçiş tarihini izleyen 15 (on beş) gün içinde Geçiş Ücretini cezasız ödeyebilirsiniz.

Karayolları geçiş ücreti nereye ödenir?

İhlali Geçiş Ödemeleri İçin Ziraat Bankası ve Halkbank Şubelerine Başvurabilirsiniz. Değerli Yolcularımız, İhlalli geçiş yapan araç sahipleri, 6001 sayılı Kanun uyarınca, geçiş tarihini izleyen 15 (On beş) gün içinde geçiş ücretini cezasız ödemek için aşağıdaki bankalara başvurabilirler.

Ihlali geçiş nedir?

Geçiş İhlali Nedir? Türkiye'deki bazı kara yolu, köprü, otoban ya da tünellerden geçerken Hızlı Geçiş Sistemi'ni (HGS) ya da Otomatik Geçiş Sistemi'ni (OGS) kullanmamız gerekir. ... HGS ya da OGS bakiyenizde yeterli tutar olmaması ya da kaçak geçiş durumunda geçiş ihlali yapılmış olur.

Karayolları geçiş ücreti nasıl ödenir?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.